Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Policisté dopadli hledaného bezdomovce: Dušan (61) byl obviněn z pokusu o vraždu!

Policisté dopadli slovenského bezdomovce podezřelého z pokusu o vraždu. (Ilustrační snímek)
Policisté dopadli slovenského bezdomovce podezřelého z pokusu o vraždu. (Ilustrační snímek)  (Autor: Profimedia, archiv)
Autor: dce, lm - 
18. července 2016
15:30

Policisté už dopadli podezřelého, který měl pobodat svou partnerku v pražské Michelské ulici. Slovenského bezdomovce (61) vypátrala policejní hlídka v Nuslích. Kriminalisté ho již vyslechli a obvinili z pokusu o vraždu.

K partnerské potyčce mezi mužem a ženou vyjížděli policisté do Michelské ulice v pátek odpoledne. V neobydleném domě zde našli ženu s bodnořeznými poraněními, které jí měl způsobit její partner, ten už v tu chvíli ale na místě nebyl. Policisté po něm proto ihned vyhlásili pátrání.

Jednašedesátiletý Dušan K., mezi bezdomovci zvaný také Hurvínek, je na Praze 4 známou tváří. Jelikož jde ale o muže bez domova, policisté se obávali, že může být kdekoliv v republice. Nakonec se ho ale podařilo vypátrat v pražských Nuslích na náměstí Bratří Synků. Nedaleko tramvajové zastávky si ho včera před půlnocí všimli policisté z pohotovostní motorizované jednotky.

Policisté muže zadrželi a převezli na služebnu. „Kriminalisté z 1. oddělení pražského krajského ředitelství ho již vyslechli a obvinili ze zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu. V současné době je muž umístěn v policejní cele, kde s ním kriminalisté provádí další úkony,“ uvedla policejní mluvčí Iva Martínková.

dragondra ( 18. července 2016 17:41 )

Pomohla by léčba doktorem Glockem. Ono mít denně teplou stravu,umývarnu a kulturní využití to vše z našich daní???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání