Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Našel výherní tiket a nechal si vyplatit 15 tisíc. Muži hrozí rok za mřížemi

Autor: rc - 
18. července 2016
14:55

Díky náhodě přišel k pěkné sumě peněz! Neznámý muž v jedné z havířovských restaurací našel tiket s trefenými výsledky sportovních zápasů. Los si vzal a u sázkové kanceláře si nechal cizí výhru vyplatit. Poznáte nenechavce?

„Za to neznámému hrozí až roční vězení,“ řekla mluvčí karvinských policistů Zlatuše Viačková serveru iDNES.cz. Neznámý muž totiž v jedné z havířovských restaurací našel vyplněný tiket a místo toho, aby nález oznámil a vrátil sázkové kanceláři či úřadům, výhru, která činila 15 tisíc korun, si nechal vyplatit.

Muž si pro výhru přišel už začátkem června. Strážci zákona však až nyní zveřejnili jeho fotografii z kamerového systému. „Jakékoli informace k neznámému muži, které by vedly k jeho identifikaci, přijmou policisté na Obvodovém oddělení Havířov 1. Lidé mohou zavolat i na bezplatnou linku 158,“ dodala Viačková.

Samo ( 18. července 2016 20:02 )

I kdybych ho znal, tak bych to na něj nepráskl. A vůbec, když někdo nechá tiket v hospodě, může s něčím takovým počítat.

Samo ( 18. července 2016 17:12 )

Kdyby jenom se statisíci a miliony, ale ono se mogluje se stamiliony a miliardami a začíná to u ministra financí a pokračuje přes solární barony. Zajímavé, že nejsou Mládek a Babiš ochotni a schopní navrhnout zákony tak, aby solárníci nebrali takové nekřesťanské zisky a jsou ochotní nechat odsoudit Vitáskovou, protože nechtěla se podepsat pod dotace solárníků 42 miliard ročně. Z toho plyne, že někdo z nich je zaháčkovaný u těch solárníků a to tak, že dobře. A řekl bych že oba dva v tom mají své drápy.

mirkazam ( 18. července 2016 15:23 )

Tak se mě zdá,že děláte mnoho povyku pro blbých 15 tisíc... a hned roční vězení...Že se v našem Kocourkově,,mógluje se statisíci a s miliony,a veškerý postih nula,tak s této částky se nepadá na zadek...  

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání