Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Máma Denisa (25) zmizela ze samoty, opustila roční dcerku

Denisa zmizela a opustila svoji roční dcerku.
Denisa zmizela a opustila svoji roční dcerku.  (Autor: TV Joj)
Autor: shp - 
18. července 2016
20:45

Před skoro týdnem zmizela neznámo kam a od té doby po ní není nikde ani stopy. Pětadvacetiletá Denisa Kováčová utekla ze samoty u slovenského Kolárova a opustila teprve roční dceru. Žena je přitom zbavená svéprávnosti.

Rodina a sousedé Denisu začali ihned hledat. Úspěšní však nebyli. Stejně jako policie z Komárna. „Říká mi: ‚Mami, jeden jenom na záchod a hned přijdu.‘ Šla jsem ven od malé, jak jsem ji nakrmila, uplynulo 5 minut a Denisa nikde,“ vypověděla TV Joj máma nezvěstné ženy Jitka Sváková.

Mladou Denisu, která je duševně na úrovni desetiletého dítěte, nehledá policie poprvé. Žena, která je 163 centimetrů vysoká, má hnědozelené oči, odešla v domácím oblečení, obuté měla modré látkové bačkory. „V teplácích a růžovém tričku, které bylo špinavé,“ dodala Jitka.

Poprvé utekla Denisa z domova kvůli chlapovi. Mentálně zaostalá žena žila u něho v Nových Zámcích tři měsíce. Policie ji tehdy sice našla, domů ji však nepřivedla. „Řekla mi, že je plnoletá a nemusí mi říkat, kde ji najdu a kde je. Ona je taková jako malé děvčátko. Když jí někdo dá čokoládu, půjde s kýmkoliv,“ uzavřela Jitka.

Denisa Kováčová mluví slovensky i maďarsky. Číst však neumí a napsat zvládne pouze své vlastní jméno. Jak je vidět, starost o vlastní dítě jí je cizí. Kvůli zbavené svéprávnosti za to ale nemůže. Rodina stále trne strachy, kde může být…

pomooooc-hori ( 19. července 2016 06:31 )

Jako u vás doma, co? Tam je debilů jako naváto

zkratous ( 18. července 2016 21:54 )

kterej magor jí dovolil rodit ?

moist ( 18. července 2016 21:54 )

Vypadá spíš na 52 než 25. No hodně štěstí, ať se najde a není z toho další potomek... Její maminka nese velký kříž, víme, jak složité je uhlídat malé dítě, natož uhlídat velké, které je dítětem navždy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání