Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Mladý cizinec v Písku napadl dvě ženy: Jednu chtěl znásilnit, druhou oloupit

Mladý cizinec v Písku napadl dvě ženy: Jednu chtěl znásilnit, druhou oloupit (ilustrační foto).
Mladý cizinec v Písku napadl dvě ženy: Jednu chtěl znásilnit, druhou oloupit (ilustrační foto).  (Autor: Policie ČR)
Autor: rvs - 
18. července 2016
13:46

Jednu ženu (52) chtěl znásilnit, druhou (60) oloupit! Policisté zadrželi agresora, který útočil v Písku. Skončil za mřížemi. 

První oběť (52) si mladík vyhlédl nedaleko píseckého supermarketu. Začal ji osahávat a přemlouvat k sexu. „Ženu chtěl zatáhnout do areálu bývalých kasáren. Volání o pomoc ale vyslyšel muž, který poblíž pracoval, a mladík utekl,“ popsala policejní mluvčí Kamila Čuřínová Ingrišová.

O chvíli později však muž zaútočil znovu. Ženě (60) se mladík pokusil uloupit věci. Opodál pracující muži napadené pomohli a agresora zadrželi až do příjezdu policie. „Kiminalisté zahájili stíhání pro trestné činy znásilnění, loupež a nebezpečné vyhrožování,“ uvedla mluvčí.

Lukas_Holub ( 13. září 2016 18:03 )

Dobrý den, domnívám se, že základy sebeobrany by měla umět každá žena. „Sebeobranu chápeme jako odvracení každého chování druhých osob, které je nám nepříjemné a které jde za naše hranice. Nemusí se tedy vždy jednat o agresivní napadení, okradení či pokus o sexuální násilí. Může to být stejně tak slovní obtěžování, šikanování nebo narušování osobního prostoru bez zjevných známek násilí. Pokud je nám takovéto chování nepříjemné, nemusíme si ho nikdy nechat líbit. Lukáš Holub, lektor sebeobrany WingTsun www.ewto.cz

salto ( 19. července 2016 09:14 )

Takže jednu chtěl kulturně obohatit, a tu druhou...

krtek. ( 18. července 2016 17:55 )

to brzy nejaky demokraticky pokrytec navrhne prejmenovaní na bílý most

krtek. ( 18. července 2016 17:52 )

zase cenzura, po skoro 30 letech pokusu o demokraicii je to vysmech. Proc nelze napsat rovnou importovany nemakacenko ze syrie apod? Krome vlady zivit jeste tohle

Desterz ( 18. července 2016 16:52 )

 Děkuji Blesku za obohacení slovníku synonym. Takže ono se jim teď přezdívá "mladý cizinec".

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání