Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Policie v Praze pátrá po bezdomovci: Je podezřelý z pokusu o vraždu!

Policie v Praze pátrá po bezdomovci: Je podezřelý z pokusu o vraždu! (ilustrační foto)
Policie v Praze pátrá po bezdomovci: Je podezřelý z pokusu o vraždu! (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia, archiv Blesk)
Autor: dce - 
17. července 2016
15:14

Pražští policisté v současné době pátrají po slovenském bezdomovci, který je podezřelý z pokusu o vraždu. Po hádce totiž pobodal svou partnerku. Muž se může pohybovat kdekoliv po České republice.

K partnerské potyčce mezi mužem a ženou vyjížděli policisté do Michelské ulice v pátek odpoledne. V neobydleném domě zde našli ženu s bodnořeznými poraněními, které jí měl způsobit její partner, ten už v tu chvíli ale na místě nebyl.

„V této souvislosti detektivové pátrají po 62letém muži, který má 160 centimetrů vysokou střední postavu. Má šedé vlasy s pleší uprostřed hlavy a výrazně odstáté uši. Na sobě má zřejmě modré plátěné kalhoty, šedo-modré pruhované tričko s límečkem a na hlavě černou čepici s kšiltem,“ popsala muže policejní mluvčí Iveta Martínková.

„Velmi často u sebe nosí velkou modrou nákupní tašku IKEA, do které sbírá papír. Muž je původem ze Slovenska a výrazným markantem je jeho velice rychlá chůze s malými krůčky,“ doplnila mluvčí.

Podle ní se muž jménem Dušan Kubičkam, mezi bezdomovci zvaný také Hurvínek, pohybuje nejčastěji v okolí Prahy 4, protože jde ale o muže bez domova, může být kdekoliv v republice.

„Jakékoli informace o tomto muži přijmou policisté na bezplatné tísňové lince 158 nebo na kterékoli policejní služebně. Zároveň vyzýváme širokou veřejnost, aby se muže v žádném případě nepokoušela sama zadržet, neboť může být ozbrojen nožem a velice často také bývá pod vlivem alkoholu, kdy je jeho chování těžko předvídatelné,“ informovala Martínková.

Video  Policie v Praze pátrá po bezdomovci: Je podezřelý z pokusu o vraždu!  - David Malík
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání