Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Michaela (22) pobodali, když lovil Pokémony: Ošetření odmítl, aby mohl hrát dál

Autor: lm - 
13. července 2016
22:03

Statisíce lidí propadly nové hře Pokémon Go. Jedním z těchto závisláků je i 22letý Michael Baker, který kvůli hře dokonce riskoval vlastní život. Když totiž v noci lovil Pokémony, někdo ho pobodal. Mladík ale odmítl ošetření, protože chtěl hrát dál.

Dvaadvacetiletý Michael z amerického Oregonu chce být prvním, kdo „je chytí všechny“. O to jde v nově vydané hře Pokémon Go, která uchvátila celý svět. Hráč se na obrazovce telefonu pohybuje v oblasti, ve které se v daném okamžiku skutečně nachází, a hledá virtuální Pokémony.

Michael v pondělí po půlnoci lovil tyto virtuální postavičky v městečku Forest Grove. Narazil přitom na muže, o němž si myslel, že je to další hráč. Zeptal se ho, jestli si s ním dá zápas v této hře, cizinec na něj ale namísto toho vytáhl nůž a bodl ho do ramene. Zřejmě si myslel, že mladík se s ním chce porvat doopravdy.

Pobodaný muž ale odmítl ošetření a pokračoval ve své virtuální misi. Do nemocnice se vydal až druhý den. Nakonec skončil s osmi stehy. Policisté zatím útočníka nezatkli ani nezveřejnili jeho popis. Michael se incidentem ale nenechal odradit a hodlá v hraní pokračovat.

KickCZ ( 14. července 2016 10:31 )

Vlastně docela dobrá hra, jen nemůže za to že jí hrají i idioti.

deltak ( 14. července 2016 09:12 )

Zda si s ním dá zápas ve hře ? myslel si že s ním chce zápasit doopravdy ? můžete mi to někdo vysvětlit, protože ve hře Pokémon Go se přece nedá zápasit hráč proti hráči

candle ( 13. července 2016 22:47 )

Co to je zase za magorismus, kterým si nechávají lidé vymývat mozky?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání