Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zvrat ve vyšetřování: V případu smrti Týnky z Proseka se objevily po pitvě nové důkazy

11. července 2016
10:55

V sobotu nad ránem ji našli ležet mrtvou před domem na Proseku. Tělo šestadvacetileté Kristýny vyvolalo rozruch - na místě se totiž krom záchranky a policistů také objevili vyšetřovatelé z prvního oddělení a vše nasvědčovalo vraždě. Teď ale policisté obrátili!

Ještě v neděli policisté tvrdili, že šestadvacetiletá Týnka byla zavražděna. V pondělí dopoledne se ale vše změnilo. „Na základě předběžných výsledků pitvy a dosavadním prošetřováním kriminalisté vyloučili násilnou smrt dívky způsobenou cizím zaviněním. Okolnostmi jejího úmrtí se budou nadále zabývat,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk.

Dívku našel soused z vedlejšího domu kolem půl osmé ráno. Podle něj na sobě neměla žádná viditelná poranění, kromě tmavých skvrn na hrudníku. Policie zprvu vyšetřovala úmrtí jako podezřelé, na místě se objevil i šéf prvního oddělení Josef Mareš, v neděli pak oznámili, že případ vyšetřují jako vraždu. To už ale neplatí...

Co prokázala pitva, ale zatím tají, možností je stále mnoho. U dívky ležela kabelka i mobilní telefon, policisté ovšem nenašli Týnčiny klíče od domu a bytu.

Náhodní svědci poblíž domu brzy nad ránem slyšeli i dívčí křik. Kolem místa byly viděny i jiné mladé ženy. „V této souvislosti prosíme případné svědky, kteří se v sobotu ráno mezi pátou a osmou hodinou pohybovali po Vysočanské ulici na Proseku a všimli si něčeho podezřelého, aby se ozvali na linku 158,“ dodal Daněk.

Video  Na Proseku našli mrtvou ženu (†26).  - David Malík
Video se připravuje ...

bizon_pepa ( 11. července 2016 16:33 )

Neni to vrazda. A sakra, co ma tec Nova zitra ve zpravach vysilat?

deratizater ( 11. července 2016 15:51 )

Asi zemřela na sešlost , a selhání organismu pokročilým věkem

pekaaaros ( 11. července 2016 12:28 )

Normální otrava. Následek něčeho, co si dala (nebo jí bylo dáno) do pití, když byla na tahu v těch super pražských barech.

nezadat1 ( 11. července 2016 12:21 )

Naši policii bezmezně věřím,po odchodech hloupých policajtů tam zůstala elita.Hloupého vyšetřovatele by ani ve snu nenapadlo,že si osoba může tříkrát propíchnout plíce a pětkrát srdce a proto je to jasná sebevražda,jak uvádí při jednom případě kde ti hloupí málem vyšetřovali zasraanýho araba.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání