Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Bezohledný mladík zabil na Orlíku mladičkou Simonu: Lásko, vrať se, pláče její maminka

Autor: dce, ČTK - 
11. července 2016
10:39

Život osmnáctileté Simony J. vyhasnul v neděli po nehodě její pramice s motorovým skútrem na přehradě Orlík. A zatímco ji na Facebooku oplakává její matka, sociální sítě se bouří proti povolení provozu motorových člunů na oblíbených rekračních místech.

Simoně bylo teprve osmnáct, měla před sebou celý život a nedávno se i zamilovala. To vše je už pryč - Simonu srazil z pramice devatenáctiletý mladík na motorovém skútru. Mladičká dívka byla okamžitě letecky transportována do nemocnice, ale lékaři jí už nedokázali pomoci.

Na loďce s ní byl ještě jednatřicetiletý muž. Se zraněním byl také převezen do nemocnice. Skútr řídil devatenáctiletý mladík, který byl ošetřen na místě.

Její maminka na Facebooku sdílela srdcervoucí statusy o ztrátě dcery. „Beruško, vrať se, nenechávej nás tady s taťkou,“ napsala. „Tohle mu nesmí projít, nesmí, vzal mi vše!“ dodala později. Blízcí přátelé se připojují s vyjádřením upřímné soustrasti. „Je mi to strašně líto, tohle se nemělo stát...“

Mezitím se lidé na sociálních sítích bouří proti povolení motorových člunů. „Je to strašná tragédie. Zrušení zákazu motorových člunů a skútrů je fakt hrůza. Když si jde člověk lehnout k vodě, je to, jako kdyby ležel u hlavní silnice. A teď tohle,“ napsal do diskuze pan Filip.

„Doufám, že si to plně uvědomuje, co udělal; kvůli němu přišlo spoustu lidí o moc moc dobrou kamarádku,“ napsala jedna se Simoniných kamarádek.

hejpockej ( 14. srpna 2016 21:35 )

ne, to je vec potreby a ne vkusu. Kazdy se ze ztratou cloveka vyrovnava jinak. Jestli nekomu pomaha FB, tak proc ne. Nikde neni psano, ze se ma clovek zavrit doma, truchlit sam a nemluvit o tom.

hejpockej ( 14. srpna 2016 21:27 )

a ne se tahat s jednatřicetiletým

hejpockej ( 14. srpna 2016 21:24 )

ceska vlada a ustavni zakon je humus, bohuzel. Smesny tresty, jenom podporujou vic nasili a zla. Kdyby byl trest smrti za kazdou vrazdu a dozivoti za tejrani deti, hned by bylo na svete lip.

hejpockej ( 14. srpna 2016 21:15 )

nebo dokonce s jednatřicetiletým. Co delal ten jednatřicetiletý pritel po nehode?

hejpockej ( 14. srpna 2016 21:11 )

Pani matky je mi moc lito, uprimnou soustrast. Jen se divim, co ma co delat sotva zletila holka na lodicce s 30letym chlapem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání