Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Opilý mladík boural a utekl domů. Dívka z přeplněného auta bojuje o život

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
9. července 2016
09:36

Auto plné mladých lidí se v noci na sobotu vybouralo na lesní cestě u Ratíškovic na Hodonínsku. Zatímco jedna dívka utrpěla velmi vážná zranění, 26letý řidič „hrdina“ zbaběle utekl domů.

Řidič nezvládl prudkou zatáčku a narazil do stromu. Jako jediný vyvázl bez zranění a utekl. Policisté ho dopadli ráno doma ve Vracově, nadýchal 0,8 promile alkoholu v krvi. Jedna spolucestující utrpěla těžká zranění, další čtyři lidé lehká zranění, řekli mluvčí jihomoravských policistů Bohumil Malášek a mluvčí záchranářů Hedvika Kropáčková.

Řidič se s autem vydal na účelovou lesní komunikaci, která slouží zároveň jako cyklostezka, z Ratíškovic na Bzenec. Hasiči museli posádku z auta vyprostit. „Těžce zraněná žena byla v bezvědomí a v tomto stavu jsme ji také převezli na urgentní příjem do fakultní nemocnice v Bohunicích. Má zranění hlavy a těžké zranění ruky,“ řekla Kropáčková. Další čtyři zranění byli odvezeni na chirurgii do regionálních nemocnic.

rudinek42 ( 12. července 2016 10:31 )

Esa budou mít co prodávat až to dají do vůně.

lunatic ( 10. července 2016 06:50 )

Ve 26-ti letech ještě neví,že dechovou zkoušku může odmítnout;za takové pochybení bych jej okamžitě zavřel ;to mohl rovnou zůstat na místě a neutíkat,ne?

karancita ( 9. července 2016 12:41 )

Již jednou jsem psala, že takovým by měli sebrat auto a řidičák na doživotí. A pak řezat, řezat a vystavit na pranýř. Je to neomluvitelné. Ale my mu možná ještě budeme zkoumat duševní stav, zda je normální.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání