Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nadějná hokejbalistka uhořela v autě: Místo oslav vítězství teď její tým čeká pohřeb

Autor: jp - 
6. července 2016
15:19

Smutný bude čtvrtek pro pardubické hokejbalisty. V krematoriu v Pardubicích dají poslední sbohem své spoluhráčce Elišce Přívratské (†19), která u Sezemic před několika dny nepřežila autonehodu.

Nadějná sportovkyně zemřela jako spolujezdkyně v době, kdy její spoluhráči z mužstva pardubických hokejbalistů sváděli v Českých Budějovicích bitvu o titul mistra v letošním Českém poháru, který nakonec získali.

Osudnou se jí stala noční jízda vozem Mazda. Jeho řidič zřejmě předjížděl cyklistu, ztratil vládu nad autem, vyjel z cesty a pravým bokem narazil do stromu. Vůz pak začal hořet. Dívka namístě zemřela a její bratr a další dva mladíci se zranili.

Kvůli Eliščině smrti pardubičtí hokejbalisté oslavu úspěšné sezony odložili na později. „Eliška nám bude všem hrozně chybět, ale navždy zůstane v našich srdcích. Byla nedílnou součásti a hlavním tahounem ženského týmu Alfaček,“ napsal na webových stránkách její klub HBC Autosklo – H.A.K. Eliščiny spoluhráčky i vedení klubu se rozhodly přispět na náklady na pohřeb dívky.

trhnisinadledvinkou ( 7. července 2016 08:47 )

strašný... upřímnou soustrast rodině

bibulkan ( 6. července 2016 18:03 )

 A ridil jeji bratr-dvojce....

pavucinka ( 6. července 2016 16:23 )

Vždycky je mně to líto, když zemře maldý člověk s budoucností.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání