Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kradli a ochranku OKD napadli kovovou tyčí: Policie agresivní zloděje dopadla díky videu

Video se připravuje ...
Autor: ljš - 
4. července 2016
10:46

Nebáli se ani pistole, kterou jeden z členů ochranky držel v ruce. Dvojice zlodějů, kteří už týdny rozkrádají majetek dolů OKD, šokovala svou agresivitou, s jakou se na strážce vrhli. Po zveřejnění videa útoku je ale policie rychle dopadla.

Na šokujícím videu je dvojice zlodějů, která zaútočila na auto ochranky. Řidič přitom držel v ruce zbraň, útočníky to ale nijak neodradilo. Starší ho napadal slovně, mladší dokonce zaútočil tyčí. Podle policie přitom gang kradl v OKD opakovaně, a to hlavně kabely.

Do minulého pátku byli nepolapitelní, teď už ale mají na krku obvinění. „Díky zveřejnění případu jsme ve velmi krátkém čase muže ztotožnili. Policisté s nimi zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestných činů krádeže a nebezpečného vyhrožování. Prověřování probíhá na svobodě,“ řekla serveru Novinky.cz mluvčí policie Zlatuše Viačková.

Útočníkům, kteří pochází z Karvinska, je podle ní 22 a 42 let. Škoda, kterou nájezdy zlodějů v OKD způsobily, přesahuje sto tisíc korun.

Video  Agresivní zloději rozkrádají důl OKD: Na ostrahu zaútočili tyčí.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

vosavopruz ( 4. července 2016 22:43 )

u nás v Penny musej být hlídači,cikáni denně posílaj své haranty krást

pacholek ( 4. července 2016 21:43 )

Stačí vysvětlit muslimům, že nenávidí aláha a je po starosti.

ellenic ( 4. července 2016 19:35 )

Jaké vyšetřování na svobodě, zavřít , aby už nic nemohli rozkrádat. Dostávají štědré dávky, rozkrádají státní majetek, ale prý jsou sociálně vyloučeni. Proč nejsou ve městech pracovní skupiny, které by zaměstnaly Romy, kteří si nenajdou práci. Udržovali by město v čistotě, opravovali to, co jiní Romové rozbijí a bylo by to . Když mají na chlast, automaty a cigarety, tak nejsou sociálně vyloučeni, žijí si dobře .

klimap ( 4. července 2016 19:27 )

Šmejdi cikánský !!

settt ( 4. července 2016 18:24 )

no tak se před nima schovej...hrdino....!!!hned bych jim nastříkal kasr do ksichtů a zkopal bych je jak psy..... a ať si stěžujou...kde chtějí

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání