Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dvojčata zůstanou u otce-recidivisty, rozhodl soud. Matka prý kouří marihuanu

Autor: rap - 
4. července 2016
06:20

Příběh dvojčátek Marušky a Maxmiliána, která jejich biologický otec-recidivista unesl matce a soud mu je ponechal, vyvolal mimořádnou pozornost čtenářů. Tento týden měl soud rozhodovat znovu.

Otec dvouletých dvojčat, třikrát trestaný recidivista, který za volantem zabil člověka, další ženu zchromil a odsoudil k pobytu na vozíčku, manželský pár důchodců vážně zranil a celkem si odseděl téměř šest let, dostal přednost před matkou dvojčat. Samosoudkyně Jitka Bartoszová z Okresního soudu ve Frýdku-Místku mu je svěřila 13. dubna předběžným opatřením do péče.

Jejich matka je prý podezřelá z užívání marihuany. Esther Werbová, která boj o své děti vzdát nehodlá, podala na JUDr. Bartoszovou námitku podjatosti. Rozhodovat o ní bude Krajský soud v Ostravě, do té doby je soudní líčení, které se mělo konat tento čtvrtek, odloženo. Nedělní Blesk případ dál sleduje.

ellenic ( 4. července 2016 14:14 )

majojo Už v minulém článku bylo uvedeno, že užívání drog testy u matky nepotvrdily. Tady to vypadá, jako by si prarodiče kompenzovali nezdárného recidivistu, jejich synka, vnoučaty. V případě, že půjde zase do vězení, což není nejspíše vyloučeno, by byl problém s placením výživného, kdyby se maminka rozhodla s dětmi od něho odejít.

majojo ( 4. července 2016 12:03 )

Snad existují nějaké testy, jestli matka brala drogy nebo ne. A soud je může nařídit. Ale testy, jestli pan otec ještě někdy někoho přejede a půjde zase sedět, asi neexistují. Ostatně děťátka mají milující prarodiče a ti jim poskytnou zázemí, až fotr půjde zase sedět. (Mimochodem socprcky, o tenhle plastový nábyteček si děťátka mohou pěkně pořezat ručičky). Takže v tomto případě vede "rodina Kramných", možná proto, že matka nezemřela.

ellenic ( 4. července 2016 11:45 )

Řekla bych, že větší problém má mazaný synek svých rodičů. Sám trávu své partnerce před hádkou nabídl, ona přiznala, že si jednou vzala. Testy byly u ní negativní, tatík dvojčat 3x trestaný recidivista, zabil, zmrzačil a těžce zranil,nakonec dostal jen 6 let . To vypadá nějak podezřele. Od pohledu hajzl a takový by měl vychovávat děti. Paní soudkyně asi slyší na jedno zajímavé slovo .

Samo ( 4. července 2016 10:20 )

Rád bych viděl tvoje foto. Každý jsme nějaký a nejsme všichni od pohledu krásní. Důležité je pro děti, jestli je má ráda, je schopná se o ně postarat a skutečně se o ně dobře stará.

santikxauz ( 4. července 2016 09:05 )

Podle jejího pohledu bude kouřit i jiné instrumenty.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání