Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Řidič na Mladoboleslavsku narazil do stromu: V autě uhořel

Autor: ljš - 
1. července 2016
11:44

U Bakova nad Jizerou na Mladoboleslavsku došlo v pátek ráno k tragické nehodě, při níž zemřel řidič. Jeho vozidlo po nárazu do stromu vzplálo a oheň se rychle šířil. Přivolaní hasiči muži už bohužel nedokázali pomoci.

K tragédii došlo po osmé hodině ranní. „Po nehodě začalo auto hořet. Auto vyjelo mimo vozovku z dosud nezjištěných příčin,“ řekl středočeský policejní mluvčí Pavel Truxa.

K nehodě okamžitě vyjeli hasiči. „Když jsme dorazili na místo, byl vůz už celý zasažen. Posléze jsme bohužel zjistili, že se ve vozidle nachází řidič, kterému už nebylo možné pomoci. Zásah se komplikoval tím, že stále docházelo k úniku pohonných hmot a požár se rozšířil i na strom,“ řekl Blesk.cz hasič Radek Bárta.

Silnice mezi Bakovem nad Jizerou a Zájezdy byla zhruba tři hodiny uzavřena, řidiči místo objížděli přes Studénku nebo Kněžmost. Škoda na autě činí zhruba 100 000 korun.

Video Řidič uhořel v autě po nárazu do stromu. - Foto Blesk - David Malík
Video se připravuje ...

moiaza ( 1. července 2016 14:34 )

Ve středu jsem se vrátil z cest. Bohužel, musel jsem trávit pár hodin na českých silnicích. Dnes se opravdu divím, jak to ti čeští řidiči dělaji, že je denně tak málo nehod. V místech kde platí rychlost 90km/h se jezdí běžně 130 km/h a o obcích nemluvě. Na dálnici je omezená rychlost na 80km/h a značka sbíhajících se jizdních pruhů, Kolem mě právě prosvištěl asi 150km/h mladík a strašně se divil překážce před sebou. Málem uvařil brzdy. Celá moje cesta byl silný adrenalin. A to nejsem sváteční řidič. Celý život mě volant živil. Zásadně nezdržuji, ale nejsem prase za volantem.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání