Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tragédie na Kladensku: Ve škole našli oběšenou dívku! Zabila se kvůli vysvědčení?

Autor: ljš, mal - 
30. června 2016
22:51

V den, kdy se tisíce dětí těší z dvouměsíčních prázdnin, ukončila školačka (†18) z Kladenska svůj život. Pro svůj odchod ze světa si navíc podle informací Blesku vybrala prostranství u základní školy, místní se proto vzhledem k okolnostem domnívají, že důvodem mohou být špatné známky na vysvědčení.

Tělo dívenky bylo objeveno kolem půl sedmé večer v areálu buštěhradské základní školy. Podle serveru Novinky.cz nález oznámila sama její rodina na lince 158. Původní zprávy hovořily o tom, že dívce bylo přibližně třináct let, podle informací Blesk.cz ale byla o pět let starší.

„Událost mohu potvrdit, ale vzhledem k věku zemřelé a s ohledem na rodinu nebudeme poskytovat bližší informace,“ uvedl policejní mluvčí Zdeněk Chalupa.

Kriminalisté nyní vyšetřují okolnosti smrti školačky. Místo a den, ve který k tragédii došlo, ale nasvědčují tomu, že by příčinou bohužel mohlo být vysvědčení. Zoufalým rodičům musel poskytnout pomoc policejní psycholog.

Tělo dívenky našli údajně u buštěhradské základní školy. Tělo dívenky našli údajně u buštěhradské základní školy. | Mapy.cz

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání