Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Otec z Plzeňska měl znásilnit miminko: Vypadl mi z ruky, nejsem úchyl, brání se

Ilustrační snímek
Ilustrační snímek  (Autor: profimedia.cz)
Autor: lm - 
28. června 2016
18:43

Plzeňský krajský soud začal projednávat znásilnění teprve tříměsíčního miminka, které měl zneužít jeho třicetiletý otec. Muž se ale hájí, že není žádný úchyl a kojenec mu vypadl z náručí.

Muž z Plzeňska měl podle spisu miminko zneužít, když byla matka mimo domov. Podle spisu muž po odjezdu družky začal hrát na počítači hry a pak si šel koupit malou lahev vodky, kterou prý vypil zhruba během hodiny. Syn mezitím spal na křesle, tak si zašel pro druhou lahev. Alkohol dopil asi půl hodiny předtím, než se syn probudil.

Obžaloba muže viní z toho, že notně posilněný alkoholem svého malého syna zneužil. „Vysvlékl ho donaha a do řitního otvoru mu zasunul nezjištěný předmět s úmyslem se sexuálně uspokojit. Matka odpoledne po návratu do bydliště nalezla neoblečeného syna ležícího na gauči s krví kolem úst a druha podnapilého. Dítě bylo hospitalizované s krevním výronem v okolí řitního otvoru, s trhlinami v kůži, poraněním horního rtu, krevními výrony na rukou i nohou,“ uvedla podle serveru iDnes.cz v obžalobě státní zástupkyně Dagmar Lindenthalová.

Muž ale tvrdí, že vše bylo jinak. Hájí se, že syna omylem upustil a tím mu zranění přivodil. „Sundal jsem mu plenku, zvedl jsem ho a vypadl mi z ruky. Nepovedlo se mi ho zachytit. Spadl z metru, z metru a půl na podlahu. Padal na nožičky, pak se na zemi zkroutil. Začala mu téct krev z úst. Hulákal, řval. Dal jsem mu přes prdel, pak několikrát otevřenou dlaní přes obličej. Nic jsem mu do zadku nestrkal, je to přece můj syn. Nejsem žádný úchyl,“ vysvětloval s tím, že prý během minuty vystřízlivěl. Konečník dítěti údajně poranil zřejmě nehtem, když se ho pokoušel chytit.

Záchranáře zavolala družka obžalovaného po příjezdu domů. Přivolaní zdravotníci zavolali policisty, protože pojali podezření, že muž své dítě zbil. V době příjezdu policistů měl otec v krvi bezmála 2,8 promile alkoholu.

Otci hrozí za znásilnění kojence pět až dvanáct let vězení. Jeho družka odmítla před soudem vypovídat.

bababunova ( 1. července 2017 14:18 )

pane robb-dle vaší Češtiny soudím,že jste vzdělanec.Z jaké země,prosím,pocházíte?Kde jste směl vystudovat,žít a pracovat-Děkuji předem za vaši jistě slušnou odpověď

bababunova ( 1. července 2017 14:16 )

pani husakova -vy jste z Mongolska?

janahej ( 6. května 2017 21:50 )

tak běž jinam...svět je dost velkej a mimochodem...jak víš,že ten sráč není tmavej ?

husakova ( 2. prosince 2016 22:48 )

to je přesně ono co se pořád píše .... češi jsou prostě národ zneužívanců malích bezbranných dětí ... přála bych mu aby ho dali někomu na celu a ten mu protáhl kadák nic jinýho si taky nezaslouží ...

lukino31158900 ( 23. listopadu 2016 06:52 )

 Dajte mi ho do ruky prosim vas takyto uchylovia nemaju co mat deti a este k tomu ozrani hambi sa ty ***!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání