Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Matka porodila miminko a dala ho do mrazáku. Je nevinná, rozhodl soud

Dítě matka schovávala v mrazáku.
Dítě matka schovávala v mrazáku.  (Autor: profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
27. června 2016
20:07

Porodila dítě, strčila ho do mrazáku, kde ho následně našel spolubydlící. Pavlu B. (38) z Brna pak obvinili z vraždy dítěte. Soud však překvapivě rozhodl, že je nevinná. Dítě se totiž narodilo mrtvé.

Obžaloba požadovala, aby žena skončila na mnoho let ve vězení. Obhajoba naopak zproštění obžaloby. Soud jí překvapivě vyhověl. Žena měla dítě dva dny v igelitce, pak ho měsíc uchovávala v mrazáku.

Ona mu neublížila. Dítě již před porodem, tedy v těle matky, bylo mrtvé. Klientka neuvažovala o jiné alternativě, než že se narodí živé a že ho umístí do babyboxu,“ řekla TV Prima reportérka Hana Rámešová.

Žena je tedy nevinná, státní zástupkyně se ale proti rozsudku odvolala. Krajský brněnský soud totiž vůbec nevzal v potaz, že obžalovaná úmrtí dítěte nenahlásila. Známým a kolegům předtím tvrdila, že není těhotná, ale má kýlu.

Annamana ( 4. listopadu 2016 22:48 )

Roztrh se pytel,s těma hyjenama,,když nechce ditě,tak nema roztahovat nohy!!!Co se to děje!Otec znasilni a zavraždi,8 letou či nactiletou,matka porodi a hned zavraždi,,proč se čechačci potom boji Islamistu,beztak tu nebude žadny rozdil, mezi vražděni a znaslnovani,bila rasa,prasata a hovada,stydim se za vas!!!

1pravda1 ( 27. června 2016 23:27 )

Dítě si nepřála, takže živé by dala do babyboxu, mrtvé dala do mrazáku. A nechtěla, aby někdo věděl, že je vůbec těhotná, třeba aby jí nepřemlouvali, ať si ho nechá. Dítě zemřelo v ní, což pitva dokázala. Kdyby s ním jela do nemocnice, tak by stejně neunikla pozornosti, proč tajila těhotenství atd. Soud by byl tak jako tak.

Samo ( 27. června 2016 20:52 )

To je typické pro lidi, kteří se nechají ovlivnit médii, že hned spekulují co by se stalo kdyby. V tomto případě bylo prokázáno, že dítě se narodilo mrtvé, matka mu tudíž nijak neublížila, akorát kvůli nižší inteligenci nebo psychickému traumatu se zachovala tak, jak se zachovala, ale žádný trestný čin nevykonala.

pelagie ( 27. června 2016 20:15 )

Dítěti neublížila, ale tím, že jej dala do igelitového sáčku a následně do mrazáku naprosto selhala morálně i eticky a tím by se soud měl rovněž zabývat ..tajila těhotenství a kdyby se narodilo živé, co by bylo dál ??? Je to hyena..jiné púojmenování pro ni nemám

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání