Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policie pátrá po muži z Nového Jičína: Podezírají ho, že unesl svou dceru

Marian odvezl svou dceru bez vědomí manželky na Slovensko. Policie ho dopadla až po pěti měsících
Marian odvezl svou dceru bez vědomí manželky na Slovensko. Policie ho dopadla až po pěti měsících  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
27. června 2016
14:47

Policisté vyhlásili pátrání po sedmatřicetiletém Marianovi R. z Nového Jičína a jeho dceři Noemi R.. Policisté muže podezírají, že svou pětiletou dceru v sobotu v Hradci Králové unesl. V případě dopadení a prokázání viny mu hrozí až tříleté vězení. ČTK to dnes sdělila mluvčí královéhradecké policie Lenka Burýšková.

Podle policie otec s dívkou navštívil královéhradecké aquacentrum, místo však opustil zadním vchodem, aniž by informoval matku dítěte, se kterou je v rozvodovém řízení. Předání nezletilé je přitom upravené soudním usnesením.

Policisté zjistili, že muž by mohl používat červený automobil Renault Thalia registrační značky 3Z3 9254. Dívka je 116 až 120 centimetrů vysoká, má hnědé rovné vlasy po ramena a zelené oči. Na sobě měla modré riflové kraťasy a světlý vršek s růžovo-fialovými kytičkami. Muž má černé, místy prošedivělé vlasy a zelené oči. Na sobě měl tříčtvrteční kalhoty hnědé barvy a modré tričko s límečkem. Policie žádá případné svědky, aby informace o pohybu této dvojice sdělili na linku 158.

policejninegramot ( 27. června 2016 20:30 )

Přátelé, jak se dá unést vlastní dítě?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání