Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dívku z Pardubic našli policisté v kaluži krve: Zachránili ji na poslední chvíli

Dívka z Pardubic se pokusila o sebevraždu: V kaluži krve ji našli policisté. (ilustrační foto)
Dívka z Pardubic se pokusila o sebevraždu: V kaluži krve ji našli policisté. (ilustrační foto)  (Autor: HZS Pardubického kraje)
Autor: dce - 
27. června 2016
13:04

Neskutečné štěstí měla dívka z Pardubic, která se pokusila o sebevraždu na opuštěném místě. Jako zázrakem ji policisté nalezli včas a podařilo se jim jí zachránit.

Mladou dívku z Pardubic začala pohřešovat rodina v pátek. Oznamovatelka totiž dostala zprávu s fotografií pořezaného zápěstí. Policisté uspořádali pátrací akci - na její záchranu měli jen pár minut.

Začali prověřovat kamarády a rodinu, hledali indicie, kde by se dívka mohla nacházet. Nakonec se jim podařilo najít tu správnou. „Slečnu nalezli v kaluži krve ve 12. poschodí nejmenovaného panelového domu ve společných prostorách domu. Nešťastné a vysílené dívce okamžitě zaškrtili zápěstí a přivolali lékaře,“ uvedla policejní mluvčí Eva Maturová.

Dívku, která se pokusila sáhnout si na život z nešťastné lásky, si převzali do své péče lékaři. Dívka bude ovšem potřebovat pravděpodobně i pomoc psychiatra.

bluedream ( 27. června 2016 14:55 )

Omyl. Na ARO mají často případy opakovaných sebevražd, některé tam mají velmi často.

vosavopruz ( 27. června 2016 14:54 )

ta je prdlá,tak si hold najde jiného cigoše

ejvm1712 ( 27. června 2016 14:32 )

Mladý člověk bere všechno vážně,lásku,přátelství,zdary,prohry. Takže nesuďme. Možná to udělá znova,možná ne. Jizva na duši zůstane.

malavelka ( 27. června 2016 14:26 )

Když se jednou z nějaké příčiny nezabijete, neuděláte to už nikdy, protože jste se rozhodli všechno přežít. Někdy si říkám, že osud někoho zkouší opravdu hodně, alejsou jedinci kteřídokáží i sami a těžce bojovat s přesilou, a jsou jedinci, kteří se vzdávají zbytečně brzy, tzv. házejí flintu do žita. Nikdy nevíš co ti přinese zítřek.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání