Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dahlgren je podle lékaře nevyspělý: Sexuálně reaguje na kdejaký objekt

Autor: dce - 
28. června 2016
06:01

Kevin Dahlgren, který je obžalován ze čtyřnásobné vraždy svých vzdálených příbuzných v Brně, se před soudem musel podrobit všelijakým vyšetřením. Jedním z těch, kteří zkoumali jeho „duši“, byl i sexuolog Jaroslav Zvěřina, který prohlásil, že mladý Američan je sexuálně nevyspělý.

Kevin Dahlgren si během vyšetřování musel popovídat s psychologem a také i se sexuologem. Jaroslav Zvěřina měl určit, zda Dahlgren trpí deviací, která by s činem mohla mít něco společného. Jeho výsledky byly v této otázce ale negativní. „Mám za to, že ten delikt nemá přímo se sexem nic společného,“ řekl v rozhovoru pro magazín Téma sexuolog.

Zvěřina pak prozradil, že ačkoliv není Dahlgren sexuální deviant, po této stránce není stoprocentně normální.

„V sexuálním smyslu slova rozhodně není sadista. Jeho sexuální preference nejsou uspořádané, to je ta nezralost, nemá to hodnotově srovnané. Podrobil jsem ho vyšetření na falopletysmografickém zařízení (měří objemové změny penisu v závislosti na sexuálně-erotických podnětech, pozn. red.) a on reaguje v podstatě na kdejaký objekt, který má něco společného se sexem. Nemá uspořádanou sexualitu. Nemá v sexu vyjasněnou hodnotovou orientaci,“ prozradil Zvěřina.

Kevin Dahlgren v roce 2013 zabil svou sestřenici, jejího manžela a jejich dva syny v jejich domě v Brně, kde s nimi pár dní pobýval. V České republice měl doučovat angličtinu, ale jeho osobní problémy se pravděpodobně vyhrotily natolik, že je neunesl a celá věc vyvrcholila čtyřnásobnou vraždou.

Dahlgren poté odjel do Vídně, kde nastoupil do letadla směrem Spojené státy, kde už ho zatkli místní policisté a putoval do vězení. Loni byl konečně předán do České republiky a letos na přelomu května a června začal soud, který bude pokračovat v červenci.


mirkazam ( 28. června 2016 07:39 )

No,to by každý ,který je sexuálně nevyspělý měl vraždit ?? Doufám,že to není omluva tohoto vraha ??

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání