Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chtěli ji odvézt do dětského domova, tak utekla: Moniku pohřešují už od středy

Chtěli ji odvézt do dětského domova, tak utekla: Moniku pohřešují už od středy.
Chtěli ji odvézt do dětského domova, tak utekla: Moniku pohřešují už od středy.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
24. června 2016
17:53

Policisté pátrají po šestnáctileté dívce z Příbramska, která je od středy nezvěstná. Utekla z budovy příbramské radnice, kde ve středu odpoledne čekala se svým otcem na odvoz do dětského domova. V minulosti byla už několikrát pohřešována, sdělila dnes ČTK mluvčí příbramské policie Monika Schindlová.

Hledaná Monika Sára Mikanová měří 155 až 165 centimetrů, má modré oči a hnědé vlasy obarvené na blond. Na sobě měla naposledy tmavé kalhoty nad kotníky, tmavé tričko s krátkým rukávem a černé baleríny.

Policie přijme jakékoli informace o pohřešované na kterékoli služebně, telefonním čísle 974 879 313 nebo na bezplatné lince 158.

Chtěli ji odvézt do dětského domova, tak utekla: Moniku pohřešují už od středy. Chtěli ji odvézt do dětského domova, tak utekla: Moniku pohřešují už od středy. | Policie ČR

asijo ( 25. června 2016 00:46 )

Když svrbí,tak je to horší,než podebraná pata.

nemocna ( 24. června 2016 19:39 )

co to je za otce že chce dát dceru do dětského domova a v 16 letech místo toho aby se o ní postaral sám, vždyt jen dva roky potom už bude dospělá a bude se starat sama o sebe, také bych utekla, chtěla bych být ve svém doma a s kamarády a ne v cizím prostředí s cizími lidmi, uzavřená jako ve vězení a trpět jejich režim, chudák holka kdo ví kde je snad je u dobrých lidí co se o ní postarají at není jako bezdomovci

ejvm1712 ( 24. června 2016 18:18 )

Tahle mladá kur-vič-ka by měla být odvezena někam,kde se pořádně maká.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání