Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

V Praze shořel autobus: Cestující museli do cíle dojet stopem

Autor: dce - 
21. června 2016
08:43

Požár dálkového autobusu mířícího z Loun značně zkomplikoval v úterý ráno dopravu na Pražském okruhu. Z motoru vozu šlehaly vysoké plameny a dým se táhl dlouhé metry. Podle všeho nebyl nikdo zraněn.

„Na autobusáka už po cestě troubili ostatní řidiči, aby ho varovali,“ popsal situaci svědek. Ze zadní části autobusu se v úterý kolem osmé ráno už po cestě na Pražském okruhu valil dým. Autobus dopravní společnosti z Loun začal pravděpodobně hořet od motoru.

Řidič nakonec zastavil jen kousek od Rozvadovské spojky, poslední dvě cestující vyběhly jen chvíli předtím, než autobus pohltily plameny. Řidič se z autobusu ještě snažil „zachránit“ kasu s tržbou.

Video  Oheň autobus zcela zničil  - David Malík
Video se připravuje ...

"Jednalo se o požár autobusu na rozvadovské spojce ve směru na Zličín. Lidé vystoupili z hořícího autobusu ještě před naším příjezdem. Zasahovaly zde jednotky ze stanice číslo 7 a Dopravního podniku. Požár byl již uhašen a škoda bude zřejmě vyšší. Nikdo nebyl zraněn," řekla Blesku tisková mluvčí pražských hasičů Pavlína Adamcová.

Nikdo nebyl zraněn, většina cestujících dojela k nejbližší stanici metra Zličín stopem. Na okruhu i dálnici D5 se tvoří několikakilometrové kolony.

arne127 ( 21. června 2016 14:29 )

Vy už s tím pravopisem běžte někam nikomu z vás se nikdy nestalo že jste se překleply.To jenm zas nějaký školomet si zde léčí své ego chudák

toriaya ( 21. června 2016 11:16 )

Tak nikde není napsáno, že nezařídil, ale ten bus tam asi nebude lusknutím prstu a čekat na Prahu cíle na náhradní autobus je divné, zvlášť když třeba spěchám.

toriaya ( 21. června 2016 11:14 )

A sama udělám chybu : ....chtěla napsat..... Stačí si říct onY vyběhlY - nebo jak píše martihr

toriaya ( 21. června 2016 11:11 )

Zrovna jsem chtěl napsat něco ve stejném duchu

martihr ( 21. června 2016 10:53 )

Proboha! ,,Dvě cestující vyběhly" tzn. ŽENY, tzn. Y, tzn. vyběhlY je správně! Než začnu chytračit, naučím se pravopis.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání