Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Rušný víkend v Kladně: Mladíci mlátili chlapci hlavou o zeď, muž zmlátil přítelkyni s kamarádkou

Rušný víkend v Kladně: Mladíci mlátili chlapci hlavou o zeď, muž zmlátil přítelkyni s kamarádkou (ilustrační foto)
Rušný víkend v Kladně: Mladíci mlátili chlapci hlavou o zeď, muž zmlátil přítelkyni s kamarádkou (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia)
Autor: dce - 
20. června 2016
15:46

Městská policie v Kladně přes víkend řešila hned tři případy brutálního napadení. V jednom případě tři mladíci zbili mladšího chlapce na záchodech v kině, v dalších dvou figuroval vždy muž a žena.

První případ řešili strážníci v Kladně hned v pátek večer. Patnáctiletého hocha na záchodech v kině Hutník napadli tři sedmnáctiletí výrostci. „Jednalo se o sedmnáctiletého Kladeňáka, který mladíka napadl pěstmi a tloukl mu hlavou o zeď. Druhý, šestnáctiletý muž z Lán útočníkovi pomáhal a třetí, šestnáctiletý Kladeňák jistil dveře, aby nikdo nemohl vejít dovnitř. Strážníci na místo přivolali policisty a sanitu, která napadeného mladíka odvezla do kladenské nemocnice k ošetření,“ uvedl mluvčí strážníků.

 

K druhému případu došlo krátce po půlnoci v sobotu. „Z Domu kultury vyšly dvě ženy, za kterými vyběhl muž, který po nich hodil skleněnou lahev. Ta způsobila krvácivé zranění na noze jedné z žen. Druhou ženu muž napadl fackami.“

Strážníci proti muži použili donucovacích prostředků a zatkli ho. „Jednalo se o osmatřicetiletého muže z Kladenska, který byl údajně přítel jedné z napadených žen. I tohoto útočníka předali strážníci policistům,“ doplnil k případu mluvčí.

Třetí napadení se odehrálo v sobotu večer v Tuchorazu. Strážníci na místě zadrželi třiatřicetiletého muže z Kladna, který v domě napadl ženu, která utrpěla poranění v obličeji. Když útočník vyskakoval z okna domu, stihl ještě poškodit zaparkované vozidlo.“

Útočníka si převzali přivolaní policisté a zraněná žena putovala do nemocnice.

moiaza ( 20. června 2016 16:49 )

Jojo, pravda a láska vítězí na celé čáře. Havle, co na to tvé svědomí tam nahoře? Vlastně, nesmažíš Ty se v pekle? Zasloužil bys ho.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání