Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kdosi zabil bezdomovce v Jindřichově Hradci: Policie pátrá po vrahovi

Kdosi zabil bezdomovce v Jindřichově Hradci: Policie pátrá po vrahovi.
Kdosi zabil bezdomovce v Jindřichově Hradci: Policie pátrá po vrahovi.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
17. června 2016
17:25

Jihočeští policisté pátrají po vrahovi bezdomovce z Jindřichova Hradce, který byl nalezen mrtvý 26. května. Žádají o pomoc veřejnost. ČTK to dnes řekl policejní mluvčí Jiří Matzner.

Tělo zhruba šedesátiletého muže nalezli ve čtvrtek 26. května odpoledne jindřichohradečtí policisté. Leželo v objektu bývalého nákladového nádraží. Kriminalisté zjistili, že mrtvý bezdomovec byl místním dobře známý. Měl prošedivělé vlasy i vousy, oblečeny měl hnědé kalhoty, modré triko a černou bundu.

Muž byl v Jindřichově Hradci podle policistů naposledy prokazatelně spatřen 13. května. Kriminalisté potřebují všechna svědectví o jeho pohybu od tohoto dne. „Včetně míst, kde se vyskytoval nebo která navštívil, a také informace ke všem osobám, které ho mohly doprovázet, nebo se kterými byl viděn,“ uvedl Matzner. Kriminalisty podle něj také zajímá, jaká s sebou nosil zavazadla a jaká místa či osoby navštěvoval.

Kdosi zabil bezdomovce v Jindřichově Hradci: Policie pátrá po vrahovi. Kdosi zabil bezdomovce v Jindřichově Hradci: Policie pátrá po vrahovi. | Policie ČR

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání