Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Požár v Poděbradech: Holčička (†3) měla proraženou lebku. Byt vyklízejí dělníci

Autor: jad, ljš - 
17. června 2016
19:54

Zavraždil je a pak sebe, jejich těla i celý byt zapálil. Tak se jeví případ tragického požáru bytu v Poděbradech, ve kterém byla nalezena těla Jiřího K. (†22) a jeho manželky (†40) a dcery (†3).

Co přesně se v poděbradském bytě odehrálo, je nadále předmětem vyšetřování. Policisté už ale zveřejnili informace podporující podezření, že se jednalo o dvojnásobnou vraždu a sebevraždu. Podle nich byl požár založen úmyslně, klíčové je v této souvislosti ovšem i pořadí, v jakém oběti zemřely.

„Na základě předběžných výsledků nařízené soudní pitvy můžeme konstatovat, že žena s dítětem zemřela ještě v době před vznikem požáru. K úmrtí muže došlo až při požáru,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Vinčálek.

Okolnosti případu i to, jakým způsobem všichni zahynuli, kriminalisté stále vyšetřují. „Oficiální závěry nařízené soudní pitvy i dalších souvisejících expertiz budou v následujících týdnech,“ dodal mluvčí. Podle zdroje Blesk.cz měla ale tříletá Hanička proraženou lebku.

Byt nyní po požáru vyklízí parta dělníků, k případu se ale vyjadřovat nechtěli. „Tady se nic neví. Slyšel jsem, že z nich nebylo skoro nic poznat. Podle mě pohřeb určitě nebude,“ řekl Blesku jeden ze sousedů. Podle zatím nepotvrzených informací už byla těla vydána rodinám.

Video  V Poděbradech zemřeli při požáru rodiče a malé dítě! Byla to vražda a sebevražda?  - aktu.cz
Video se připravuje ...

bibina ( 20. června 2016 17:46 )

 Běžte do pr....nikdo z vás je neznal.

pepazdepa2 ( 18. června 2016 08:15 )

40-ti letá stará rašple, na to vleze jen úchyl.

kaiman1 ( 18. června 2016 08:05 )

Kdo by chtěl lézt na čtyřicetiletou babiznu, fuj! Asi se probral z chlastu a neviděl jiné východisko

nemocna ( 18. června 2016 00:07 )

já si myslím podle zpráv že zabíjel on a už v době spaní jinak by přece křičela bránila se, byl by slyšet pláč dítěte ale nic, jen byl viděn s kanystrem jak jde nahoru do bytu, v poslední době to mezi nimi neklapalo a ona se s ním chtěla rozejít, on to však nechtěl chtěl udržet rodinu pohromadě a když to jinak nešlo tak jí udržel tak že odejdou z tohoto světa společně, proč by je jinak tak objímal když už byly mrtvé, zapálil byt a lehl si mezi ně jak je přichystal a čekal až vybuchne kanystr za nimi at má jistotu že jej usmrtí

Stef50 ( 17. června 2016 22:55 )

Ta malá byla nevinná je úplně jedno kdo z nich ji zabil dneska je to móda rodinu a pak sebe tupci když se chtějí partneři zabít nemají do toho tahat dítě hnus

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání