Psycholožka u soudu rozsáhle popsala Dahlgrenovu komplikovanou osobnost. Podle ní se cítil být výjimečným, dokonce tvrdil, že je reinkarnací Alexandra Velikého. Když mu jeho příbuzní, u kterých v Brně bydlel, začali dávat najevo, že by se měl vzmužit a se svým životem něco dělat, vyvolalo to v něm podle obžaloby agresi, která skončila brutálními vraždami.

Dahlgren podle všeho není komplikovaná osobnost jen po psychologické stránce, ale i po té intimní. První sexuální poměr prožil už ve čtvrté třídě, tedy asi v deseti letech, a to s o pět let starším sousedem. Zatímco psycholožka vztah označila za zneužívání, Dahlgren to tak nevnímal. „V té době mu to nepřipadalo nijak zvláštní, netrpěl tím,“ řekla a odmítla, že by ta zkušenost měla nějaký negativní vliv na jeho pozdější vývoj.

Video
Video se připravuje ...

Dahlgren byl u soudu za čtyři vraždy kliďas. Otec nešetřil emocemi. Blesk - Václav Lang a Jiří Nováček

Když dospěl, zaměřoval se zase více na ženy. Z dostupných informací vyplývá, že před odjezdem do Brna měl delší vztah s přítelkyní Rebekou. Vše se ale znovu změnilo v americkém vězení. Podle časopisu Téma tam navázal s jedním ze spoluvězňů velmi blízký vztah, o kterém mluvil jako o „ztělesnění lásky“. Na sex ale prý nedošlo.

Sexualitou Dahlgrena se pochopitelně zabýval i znalec. Z posudku sexuologa Jaroslava Zvěřiny vyplývá, že u obžalovaného orientaci nelze přesně určit. Nepotvrdil u něj ani náklonnost k sadismu, Dahlgren prý jen vykazuje zájem o tvrdší erotiku. „Jeho sexualita je výrazně nezralá,“ dodal.

Porno, hlas z KFC a detaily masakru! Vše o případu Kevina Dahlgrena čtěte ZDE››

Fotogalerie
32 fotografií