Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

VIDEO: Seniorka jela po dálnici D5 deset kilometrů v protisměru: Nabourala vojáky a v klidu jela dál

Autor: dce - 
15. června 2016
15:17

Pořádně řidičům na dálnici D5 ve směru na Prahu zavařila seniorka ve stříbrném voze. Na dálnici najela v protisměru a řítila se na Rozvadov v hustém provozu a dešti. Nezastavila ji ani nehoda, kterou způsobila.

Všechny záchranné složky vyjížděly ve středu ráno na dálnici D5. U Ejpovic totiž na komunikaci najela starší žena (66) a místo na Prahu se rozjela na Rozvadov. Ačkoliv se proti ní v levém pruhu neustále pohybovala auta, nenapadlo ji zastavit a prostě jela dál.

Nehoda na sebe nenechala dlouho čekat. Na 71. kilometru způsobila podle serveru Krimi-Plzeň.cz nehodu tří aut – jedno z nich dokonce patřilo Armádě ČR. Řidičům v jednu chvíli totiž zakrýval výhled kamion a najednou se proti nim vyřítil stříbrný vůz.

Video  Seniorka jela po dálnici D5 deset kilometrů v protisměru: Nabourala vojáky a v klidu jela dál  - YouTube
Video se připravuje ...

Jeden z řidičů vůz strhl stranou a vyjel na svah u dálnice. Zabránil tak čelní srážce, nehodě jako takové ale už ne. „Z místa jsme transportovali do nemocnice muže a ženu ve věku kolem pětatřiceti let, oba se zraněním hrudníku,“ řekla mluvčí záchranky. Na místě zůstala tři nabouraná auta, ale pirátka ve stříbrném autě pokračovala vražednou jízdou dál.

„Naši policisté okamžitě po obdržení informace o autě jedoucím v protisměru začali po vozidle pátrat. Vozidlo Citroën stříbrné barvy později sjelo z dálnice, otočilo se, opět na ni najelo a jelo na Rozvadov již ve správném směru, pak ale z dálnice opět sjelo a pak se na ni znovu vrátilo. Následně ho již naše hlídka nalezla, zastavila a zjistila, že vozidlo řídí žena narozená v roce 1950,“ uvedla mluvčí policistů. Policisté stále vyšetřují příčinu počínání seniorky.

Ruudazvostravy ( 15. června 2016 19:25 )

 Nojo no,tak gdyš bába jela po sví praví straně,tak se ty matějové nemjely přetjýždět f protismjeru.To je to pravydlo praví ruki,ny?

ladybug ( 15. června 2016 16:19 )

V Americe by jí sebrali řidičák a bylo by po srandě.

bizon_pepa ( 15. června 2016 16:13 )

Taky dobře blábolíš. Sice jsi jí odhalil, že v autoškole nedávala pozor. Ale sám jsi tam pravděpodobně nebyl, když jí doporučuješ se na dálnici otočit. To je fakt úlet.

vaclav ( 15. června 2016 14:19 )

Vážený pane.Mohl by jste mi napsat jak si ještě více přejete označit kam máte při nájezdu na dálnici jet?Tam by asi pomohlo jen kladivo do čelního skla aby se ta bába probrala.Na žádný výjezd na dálnici nikdo nemusí jezdit a to ani ten od stolu.Kdyby dávala pozor v autoškole a hlavně na provoz tak se to nestalo.Mohla se hned otočit a nebo couvnout.Stačilo jen chvilku počkat až nic nepojede.

djaba ( 15. června 2016 13:47 )

 Projekt značení zhotovují experti od stolu a na místě nikdy nebyli .Nějaký kilometr jsem již ujel a mnohdy je značení neuvěřitelně zmatené nebo nelogické , že pochybuji o kvalifikaci autora .Nebo autor nemá řidičák a tudíž nikdy nejezdil .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání