Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Opilý motorkář vjel na Plzeňsku do lidí: Tři vážně zranění

Autor: erd - 
11. června 2016
14:06

Tragickou dohru měla motorkářská show Hot Rod Dragstrip Contest Vol.6., která se konala na letišti v Hluboké nedaleko Žihle. Opilý motorkář tu vjel do lidí a vážně zranil sebe a dva další muže.

Dva muže přepravoval vrtulník, třetího vezli vozidlem záchranné služby. „Na přistávací ploše narazil pravděpodobně opilý motocyklista do dalších dvou motocyklů, vedle kterých stály dvě osoby. Více informací k případu zatím není, kolegové jsou stále ještě na místě a nehodu vyšetřují,“ sdělila tisková mluvčí policie Dana Ladmanová.

„Ten motorkář tady kravnul celou dobu, pak se zase rozjel, ale nedobrzdil to, najel na retardér, ten ho vyhodil a on plnou rychlostí vletěl mezi kluky a jejich motorky, co tam stály, a pak na ně padla i jeho motorka. Opilej byl, to víme," řekl serveru Krimi Plzeň svědek nehody. 

Nejhůř nehodu odnesl zřejmě právě opilý motorkář. „Toho, co to zavinil, museli oživovat, byl na tom zle a nedýchal, ale naskočil jim relativně rychle. Jeden z mužů, do kterých vletěl má otevřenou zlomeninu nohy pod kolem. Bylo to hodně ošklivé. Třetí to dostal přes stehna a tělo tou motorkou,“ dodal svědek.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání