Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Strejda, který znásilňoval tříletou holčičku, dostal od soudu velmi nízký trest

Retardovaný muž znásilňoval tříletou holčičku: Soud mu dal velmi nízký trest. (ilustrační foto)
Retardovaný muž znásilňoval tříletou holčičku: Soud mu dal velmi nízký trest. (ilustrační foto)  (Autor: Kateřina Moravcová)
Autor: dce - 
10. června 2016
13:47

Dvaatřicetiletý muž z Karlovarska, který dlouhou dobu znásilňoval teprve tříletou holčičku, dostal od soudu 4 roky a byla mu nařízena léčba. Holčičky výpověď už ve čtvrtek šokovala veřejnost.

Více jak dva roky musela maličká holčička z Karlových Varů snášet sexuální zneužívání od blízkého přítele rodiny. Dvaatřicetiletý duševně zaostalý muž využíval chvilek, kdy byl s děvčátkem o samotě, a jejím nahým tělem se ukájel.

„Strejda mi dělal to, co se nemá dělat. Ležel na zádech, byl dole, já nahoře. Musela jsem být svlečená a dělat takový pohyby. Řekla jsem, že to nechci dělat, bylo to nepříjemný,“ stálo podle serveru Deník.cz ve výpovědi holčičky.

„Bylo to vždycky v noci. Svlíknul mi pyžamko. Nahatej byl na zemi na zádech a já na bříšku. Držel mě a hýbal se mnou. Říkal, jestli se mi to líbí, nebo ne. Já řekla, že se mi to nelíbí, že už to nechci dělat,“ popsala holčička psycholožce. 

„I podle psycholožky je dívka věrohodná. To, co popisovala, si nebyla schopná vymyslet. Obžalovaného měla ráda. Nikdo jiný v dětském pokojíčku nebyl. Nepochybně zneužil její bezbrannosti. Ve věku tří až pěti let dítě nebylo schopné jiného odporu než slovního. Říkala mu, že se jí to nelíbí, ať přestane,“ prohlásil podle serveru iDnes.cz soudce Přemysl Špicar.

V pátek stanul podruhé před soudem, který ho nakonec poslal na čtyři roky do vězení a nařídil mu psychiatrickou léčbu. S tou odsouzený začne už ve vězení. Muži hrozilo pět až dvanáct let – soud zvolil velmi mírný trest kvůli snížené příčetnosti. Polehčující okolností byl i fakt, že muž dosud nebyl trestán.

karllos.dc ( 10. června 2016 17:50 )

 Proč jste mě blokly?? Copak ci*go*š je sprosté slovo?? Dopr.............

naidka ( 10. června 2016 17:42 )

Vosááá, dobrý postřeh, souhlas.

vosavopruz ( 10. června 2016 17:04 )

to je nemožné,ke styku nemohlo dojít

vosavopruz ( 10. června 2016 17:01 )

a přitom ses koukal na plakát Stalina ve svém pokojíčku

Ruudazvostravy ( 10. června 2016 16:45 )

 Ale nojó,lári fári.Von ten strejček mjel totiš tak malího čů*ráka,že gdyš se chtěl vich*cat,tak ho půl hodiny hledal lupou.Ten bi moch fu*ckat akonrát tak brabence a eště bi mu ani nenatrch blánu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání