Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Strejda ležel na zádech, já na bříšku, dělal to, co se nemá: Holčičku znásilňoval od tří let!

Strejda mi dělal to, co se nemá dělat: Holčičku znásilňoval od dvou let! (ilustrační foto)
Strejda mi dělal to, co se nemá dělat: Holčičku znásilňoval od dvou let! (ilustrační foto)  (Autor: Kateřina Moravcová)
Autor: dce - 
10. června 2016
09:49

Teprve tříletou holčičku měl sexuálně zneužívat rodinný přítel v Karlových Varech. Před soudem kvůli několik let táhnoucímu se znásilňování stanul ve čtvrtek. Muži hrozí až 12 let ve vězení.

Děsivou zpověď z úst dnes šestileté dívenky vyslechl ve čtvrtek Krajský soud v Plzni. Tu měl rodinný přítel od roku 2013, kdy dívence ještě nebyly ani tři roky, pohlavně zneužívat. Celá věc se táhla až do loňského prosince. 

„Strejda mi dělal to, co se nemá dělat. Ležel na zádech, byl dole, já nahoře. Musela jsem být svlečená a dělat takový pohyby. Řekla jsem, že to nechci dělat, bylo to nepříjemný,“ stálo podle serveru Deník.cz ve výpovědi holčičky.

Jednodušší a mentálně zaostalý muž (32) měl s dívenkou prý kamarádský vztah. Často ji hlídal a občas přespával na matraci v dětském pokojíčku. Poprvé holčičku zneužil těsně před jejími třetími narozeninami.

„Bylo to vždycky v noci. Svlíknul mi pyžamko. Nahatej byl na zemi na zádech a já na bříšku. Držel mě a hýbal se mnou. Říkal, jestli se mi to líbí, nebo ne. Já řekla, že se mi to nelíbí, že už to nechci dělat,“ popsala holčička psycholožce. Vše ukázala na speciálních panenkách.

Několikrát pod sebou cítila mokro a nevěděla, co se děje. Nakonec se holčička svěřila rodinné známé a všechno prasklo. Muži nyní hrozí až 12 let ve vězení.

nezadat1 ( 29. června 2016 14:32 )

To si troufáte,jak uvidí Váš názor pizzda šabatka nebo kokkot dinzboš,tak v dolech skončíte vy.To proboha nevíte,že posílat cigoše do práce je tvrdá diskriminace?

vosavopruz ( 10. června 2016 13:43 )

Tvůj strejda je zaostalej?

hejhej ( 10. června 2016 13:27 )

"Strejda" - hovado hrozí mu za prznění dítěte jenom 12 let??? Vykastrovat svini.Zaostalý blbeček, vypadá na snědou pleť.U nich je zvykem souložit s rodinnými příslušníky, proto jsou ve většině případu regenovaní.

cassio ( 10. června 2016 13:05 )

tohle je pro nás taky kulturní obohacení. Není rasismus přiznat si ,že tahle rasa prostě není úplně v pořádku.

keep.smiling ( 10. června 2016 11:45 )

nejhorší ovšem je, jak jsem si všimla, že u většiny takových lidí, patřících do kriminálu, se najdou různé omluvy, např. když něco provedou, třeba i zabijou, zavraždí, znásilní, najednou začnou psychologové takové lidi omlouvat, protože jednali buď v afektu, nebo se sníženou příčetností, nebo jsou jinak duševně nemocni, trpí různýcmi psychózami, nebo psychicky labilní, nebo to jsou schizofrenici a atd. atd... takže zločinci dnes prostě téměř za nic nemůžou, jsou to nakonec chudáci marodi...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání