Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Malá Patricie zmizela se 17letým násilníkem: Ten každý týden utíká s jinou

Každý týden utíká s jinou: Malá Patricie zmizela se 17letým násilníkem.
Každý týden utíká s jinou: Malá Patricie zmizela se 17letým násilníkem.  (Autor: Facebook)
Autor: ČTK - 
10. června 2016
09:24

Policisté pátrají po třináctileté dívce z Kladenska, která se nevrátila do dětského domova v Ledcích. Nejde o první její útěk. Naposledy byla viděna ve středu. ČTK o tom informovala kladenská policejní mluvčí Michaela Nováková.

Patricii Hmilánskou viděli svědci naposledy ve středu ráno, kdy odjela do školy ve Slaném. Do dětského domova se už odpoledne nevrátila. „Jedná se o útěkářku, na nic se neléčí, žádné léky neužívá,“ uvedla Nováková.

Podle mluvčí se dívka s největší pravděpodobností pohybuje ve společnosti sedmnáctiletého kamaráda Jana Hrbka. Ten je na útěku z Dětského domova Lublaňská Praha. „Jedná se o násilníka, který minulý týden při vypátrání napadl hlídku policie,“ uvedla mluvčí.

Dívka měla u sebe černou tašku, oblečena byla do černých legín, bílého a černého trika, modrozelené mikiny a měla bílé tenisky. Má hubenou, zhruba 160 centimetrů vysokou postavu, hnědé oči, odbarvené dlouhé rovné vlasy, které nosí stažené dozadu. Informace o pohřešované mohou lidé hlásit na lince 158 nebo jakékoli policejní služebně.

Každý týden utíká s jinou: Malá Patricie zmizela se 17letým násilníkem. Každý týden utíká s jinou: Malá Patricie zmizela se 17letým násilníkem. | Facebook

salto ( 10. června 2016 11:36 )

Ten násilník bude totéž

naidka ( 10. června 2016 11:19 )

Malá Patricie vypadá na dvacetiletou, životem protřelou ženu.

alfasamec ( 10. června 2016 10:44 )

"Nedotknuteklná" je pod zákonem. Po odchytu jí zkontrolovat hymen. Amantovi napařit adekvátní trest za pohlavní zneužívání.

hackoff ( 10. června 2016 09:52 )

mozna by se pri jejim hledani stacilo zacit koukat na stromy

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání