Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Upálil Jirka svou partnerku a dceru? Ta žena ho týrala, tvrdí jeho bývalý šéf

Autor: ljš - 
9. června 2016
12:55

Zabíjela žárlivost! Tak mluví sousedé o tragédii, při níž v Poděbradech zemřela mladá rodina. Marcela K. (†40) podle nich měla milence, její manžel to neunesl, a proto se rozhodl spáchat rozšířenou sebevraždu. Jeho bývalý zaměstnavatel ale nabízí i jiný pohled.

Marcela, Jiří a malá Hanička působili podle místních jako běžná rodina, i když se chovali uzavřeně. „Takoví podivíni, ale slušní. Pozdravili, ale do řeči se s nikým moc nedávali,“ řekla jedna ze sousedek.

Den před tragédií se ještě zdálo být vše v pořádku. Jiří se byl dokonce ještě ostříhat u kadeřnice v domě, kde bydleli. Druhý den ráno už ale bez omluvy nepřišel do práce a pak ho několik lidí vidělo, jak si domů nese kanystr s benzínem.

V půl třetí odpoledne propukl požár. Sousedé si myslí, že Jiří rodinu odsoudil k smrti, protože si jeho žena našla milence, a vztah tak byl v troskách.

Video  V Poděbradech zemřeli při požáru rodiče a malé dítě! Byla to vražda a sebevražda?  - aktu.cz
Video se připravuje ...

Skutečnosti, že manželství Marcely a Jirky nebylo ideální, si všiml i Jirkův bývalý zaměstnavatel Petr Svoboda. „Ta jeho žena ho trošku tejrala, to je taky pravda,“ řekl televizi Nova a vysvětlil, proč u něj Jiří přestal pracovat: „On u mě skončil v podstatě proto, že ona mu zakázala dělat noční, protože se doma bojí.“

Případu se nyní snaží přijít na kloub policie. Kriminalisté musí zjistit, jak přesně rodina zemřela. V tom by měla pomoci nařízená soudní pitva a důkladné ohledání místa činu. Zda se podaří odhalit i motiv činu, je otázkou.

minerva ( 9. června 2016 14:33 )

Tady to má krimoška bez práce

minerva ( 9. června 2016 14:30 )

To znám!! Baterie prožrala zn. džínsy

super ( 9. června 2016 14:24 )

Taky nosím domů baterii, kanystr, co by ne. U nás se nehulí a není plyn. Co u nich?

honzik88 ( 9. června 2016 14:18 )

Tvrzení o rozšířené sebevraždě je teď v módě. Tím se spláchne cokoliv, co by se jen těžko dokazovalo.

cestr ( 9. června 2016 13:53 )

Má řeč , adalberta tady potí žlázy

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání