Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dívka se v plzeňském parku pokusila o sebevraždu, místní si mysleli, že ji někdo přepadl

Dívka (15) se v plzeňském parku pokusila o sebevraždu, místní si mysleli, že ji někdo přepadl. (ilustrační foto)
Dívka (15) se v plzeňském parku pokusila o sebevraždu, místní si mysleli, že ji někdo přepadl. (ilustrační foto)  (Autor: David Malík)
Autor: dce - 
8. června 2016
12:38

Když v pondělí z Borského parku v Plzni odvážela záchranka zakrvácenou dívku, stačila chvíle a mezi místními se rozneslo, že ji někdo přepadl. Skutečnost je ale jiná.

Bylo teprve osm hodin ráno, když poblíž Borského parku v Plzni u konečné stanice trolejbusu 16 policisté pomáhali do sanitky zkrvavené teprve patnáctileté dívce. To samozřejmě neušlo pozornosti několika kolemjdoucích a mezi místními se na sociálních sítích okamžitě rozhořela diskuze.

Všichni si mysleli, že mladou ženu někdo přepadl, ve skutečnosti si ale krvavá zranění způsobila sama.

„V pondělí ráno opravdu na místo zamířily dvě policejní hlídky, a to obvodního oddělení Bory a OHS, které mladistvou dívku se sebevražednými úmysly nalezly, poskytly první pomoc a předaly ji zdravotníkům,“ uvedla podle serveru Krimi-Plzeň.cz policejní mluvčí.

„My na místě převzali, ošetřili a na urgentní příjem s poraněním horních končetin a podezřením na otravu transportovali dívku narozenou v roce 2001," doplnila mluvčí záchranné služby.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání