Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vyprovokovali ho, říká muž, který hlídal agresivního psa. Zvíře potrhalo ženu

Tento muž měl psa na starost. Předal ho však kamarádce a ta další kamarádce.
Tento muž měl psa na starost. Předal ho však kamarádce a ta další kamarádce.  (Autor: Reprofoto TV Prima)
Autor: shp - 
4. června 2016
20:54

Hlídal psa kamarádovi, ale když mu docházel čas, požádal o pomoc svou známou. Ani u ní ale kříženec bandoga nevydržel dlouho. Na starost si ho po chvíli vzala její kamarádka, která s ním šla na procházku v Hronově na Náchodsku. Jenže zvíře ji napadlo a ošklivě potrhalo na rukách.

Potřeboval jsem odejít a nechtěl jsem ho nechat samotného. Domluvili jsme se, že si ho na tu chvíli vezme,“ řekl TV Prima muž, který měl psa hlídat. Starost o zvíře přenechal známé.

Za tou po chvíli přišla kamarádka, která se rozhodla, že jí pomůže a křížence bandoga vyvenčí. Vzala si vodítko a odešla s ním do nedalekého parku. Tam na ni ale pes zaútočil.

Ihned po útoku pes z místa utekl, sedm policejních hlídek ho hledalo po celém Hronově a okolí. Nalezen byl asi po půl hodině a skončil v záchytném psím útulku,“ prohlásila mluvčí krajské policie Ivana Ježková.

Žena utrpěla vážná zranění a musela být transportována do královéhradecké nemocnice vrtulníkem. Za jakých okolností pes ženu napadl, není vůbec jasné.

Muž, který měl kamarádovo zvíře původně na starosti, v tom má ale jasno. „Vyprovokovali ho. Jináč nevím, že by nějak útočil. Sám od sebe,“ dodal.

..krakonos500 ( 27. června 2016 23:14 )

Prohrává každým spolehlivě.

asiblazen ( 6. června 2016 00:01 )

je to marný.... furt jen tvrdim,proč píšou BANDOG když je to cosi.... a je UPLNĚ jedno,který rasy vyjmenuju.... bože... je to tak těžký pochopit??? ellenic?? já oproti tobě mám bandoga doma a vim,co to je za psa, proto je bránim... ty chytračko

cantre ( 5. června 2016 17:28 )

kurzové sázení, velmi spolehlivé informace : http://verotes.blogspot.cz/

vosavopruz ( 5. června 2016 12:19 )

a co myslíš že dělaj bezdomovci?Akorát nepoužívaj sáček,zatoulaní psi to snědí

ellenic ( 5. června 2016 08:49 )

asiblazen Proč hned kravka , jen vyhověla psa hlídat, chtěla s ním jít ven. Ani nechci domyslet, co by se stalo, kdyby se vrhnul na malé dítě. Neznáš nikoho z nich a hned dementi. Je vidět, že Ty i ten pán na fotografii v tom máte jasno, nebyl jsi tam, ani on, ale víte vše . Nenechala bych takovým na hlídání ani čivavu .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání