Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dívka (13) vyskočila z okna ZŠ v Boru: Kvůli nešťastné lásce

Autor: ČTK, shp - 
31. května 2016
20:17

Z hodiny dějepisu se sebrala a řekla, že jde na WC. Namísto toho ale odešla třináctiletá školačka ze ZŠ v Boru do prázdné učebny, kde otevřela okno a vyskočila z prvního patra z asi pětimetrové výšky. Měla štěstí, vážné zranění neutrpěla.

Třináctiletá dívka skočila dnes kolem poledne z okna v prvním patře základní školy v Boru na Tachovsku. Zdravotníci ji se zraněním převezli do nemocnice, případem se zabývá policie, řekly dnes mluvčí policie Dagmar Jiroušková a záchranné služby Lenka Ptáčková.

Ředitel školy Daniel Koblen řekl, že zranění by snad neměla být vážná. Událost pedagogové hned probrali s dětmi. Sanitka převezla děvče s podezřením na závažné zranění hlavy a hrudníku do fakultní nemocnice, uvedla Ptáčková.

Podle Koblena skočila z okna dívka ze sedmé třídy. Na vině mohly být její osobní problémy a neshody s chlapcem. „Vyběhla ze třídy, kde byly děti s učitelkou, a přeběhla do druhé prázdné třídy. I když učitelka běžela za ní, nestihla zakročit a ve skoku jí zabránit,“ řekl ředitel.

Škola podle něj ihned přerušila vyučování a učitelé s dětmi událost probírali. Dívce se podle školy několik let věnoval výchovný poradce, byla i u psychologa.

pajato73 ( 2. června 2016 09:27 )

vyskocit z prvniho patra je, jako vzit si provaz a jit se zastrelit do rybnika

asijo ( 1. června 2016 07:56 )

A hned ji přestala aspoň na chvíli svrbět.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání