Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sebevražedkyně v Domažlicích vylezla do okna a chtěla z něj vyskočit

Autor: mka - 
31. května 2016
17:36

V Plzni v úterý dopoledne bojovali hasiči a policisté o záchranu života ženy, která chtěla vyskočit z okna. Odmítala s přivolanými záchrannými jednotkami komunikovat a byla rozhodnutá spáchat sebevraždu. Dva policisté, kteří pracovali na její záchraně, ji na poslední chvíli strhli z okenní římsy.

Policie i hasiči přijeli na domažlické náměstí Míru krátce před desátou hodinou. Zoufalá žena, která chtěla z okna skočit, svým usedavým pláčem upoutala pozornost okolí, nechtěla ale s policejními vyjednavači vůbec hovořit.

Policisté proto okolí domu pro veřejnost uzavřeli a vymysleli s hasiči plán, jak ženu zachránit. Nejprve policisté před domem upoutali pozornost ženy manévry, které souvisely s uzavřením oblasti, a hasiči této chvíle využili k tomu, aby tiše otevřeli dveře bytu, kde se žena nacházela.

Následně převzali úlohu rozptylování hasiči. Zvukem hasičského vozu docílili toho, že se žena podívala jeho směrem. Na tento okamžik čekali již připravení policisté, kteří využili momentu překvapení, bleskově vběhli do místnosti a ženu strhli zpět do bytu, uvedl server KrimiPlzeň.cz.

Policisté pak ženu předali záchranářům, kteří ji odvezli na specializované oddělení do nemocnice, kde jí bude poskytnuta odborná péče. Riskantní akci stihli policisté a hasiči provést během dopoledne a naštěstí měla šťastný konec.

buban ( 31. května 2016 20:03 )

Ani moc ne-jak by to taky stíhala opálit se v okně tu v Plzni, tu v Domažlicích.

buban ( 31. května 2016 19:59 )

No ale kde? V Plzni, nebo v Domažlicích?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání