Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Policii se přihlásil vrah z tramvaje 17! Před 2 lety zastřelil Danuši S. (†64)

Autor: dce - 
25. května 2016
19:34

V úterý odpoledne se na policejní stanici v Praze ohlásil muž, který se označil za vraha z tramvaje 17. Po něm policie pátrá už od roku 2014, když byla uvnitř tramvaje nalezena v zastávce U Libušského potoka mrtvá žena.

Pozdravil a řekl, že je vrah z tramvaje 17. To policistům na pražské služebně vyrazilo dech – muži nevěřili. Jenže pak vytáhl podle serveru iDnes.cz z kapsy pistoli a položil ji na stůl. Údajně měl vrah loupežný motiv. Přihlásil se, protože ho tížilo černé svědomí.

„Mohu potvrdit, že byl zadržen podezřelý ze zvlášť závažného zločinu vraždy spáchané v tramvaji. Bližší informace zatím nebudeme potvrzovat,“ řekla Blesku mluvčí pražských žalobců Štěpánka Zenklová.

Danuše S. (†64) byla nalezena postřelená v tramvaji 17 v zastávce U Libušského potoka. Krvácela z hlavy a byla v bezvědomí. Později policie uvedla, že žena byla zastřelena. 

Vrah ji zabil za bílého dne. Využil chvíle, kdy s ní byl ve voze sám. Danuše nastoupila do tramvaje na Palackého náměstí, měla vystoupit na Nádraží Modřany, odkud jí jel autobus do obce, kde bydlí její matka a dcera. Tam už ale nedojela. Poslední zpráva byla od svědka, který Danuši ještě na zastávce Belárie viděl živou – pouhé dvě stanice před její zamýšlenou výstupní.

Loni v listopadu policie našla nového svědka, ale ani tato informace vyšetřování nikam neposunula. Případ dlouhé měsíce vypadal jako neřešitelný pomníček pražských kriminalistů.

ejvm1712 ( 26. května 2016 08:30 )

Divné

jana999 ( 26. května 2016 08:29 )

tak jestli máš manželku, která tě neoprávněně nařkne, že jí týráš, tak to musíš řešit se soudem a ne svádět vinu na policii. a jestli na někoho řveš tak si pako, který si to zasloužíš

policejninegramot ( 26. května 2016 07:28 )

To jsou právě ty pomýlené názory. Dneska tě Policie ČR vyhodí z domu zcela střízlivého, i když je manželka nezmlácená. Odůvodní to psychickým týráním, např. jsi si dovolil seřvat manželku, že se nestará o děti.

jana999 ( 26. května 2016 07:22 )

nemáš chlastat a mlátit ženskou doma, jen tak pro nic za nic tě nevykázala, když je nikdo nevolá tak nikam nejedou trubko

policejninegramot ( 26. května 2016 07:04 )

Policie je v ČR pouze schopná vyhánět slušné muže z domovů, pod zástřěrkou boje proti domácímu násilí. Na nic víc nemá.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání