Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nezná své jméno! Policie u Veselí našla muže, který si nic nepamatuje

Autor: dce - 
25. května 2016
19:16

Neznáte ho? Tak se od středy ptají táborští policisté. Tentokrát ovšem ne na pohřešovanou osobu, ale na muže, kterého nalezli u Veselí nad Lužnicí a který si nepamatuje ani své jméno.

„Policejní hlídka ho objevila ve středu krátce po druhé hodině ranní v prostoru pískoven v katastru města Veselí nad Lužnicí. Byl promrzlý a dezorientovaný. Policistům nebyl schopen sdělit svou totožnost, rovněž nic dalšího ke své osobě ani jak, kdy a za jakých okolností se na místo dostal. Ani následným šetřením se policistům nepodařilo totožnost muže prokazatelně potvrdit,“ uvedl policejní mluvčí Miroslav Doubek.

Muži je mezi 35 a 45 lety, je statné, 193 cm vysoké a 120 kg vážící postavy, hnědých očí, delších, hnědočerných vlasů a černých, místy prošedivělých vousů. Hovoří česky. 

Oblečen byl do černé mikiny s kapucí, černého trička s potiskem, černých kalhot a černých, sportovních bot. Při sobě měl baterku – „čelovku“, nůž značky Bushman, cigarety, zapalovač a na zádech černý batoh, ve kterém se nalézalo pouzdro s kontaktními čočkami, černé brýle a MP3 přehrávač.

„Markantním znakem je tetování na předloktí jeho levé paže – viz. foto.  Po nezbytných policejních úkonech byl muž předán do odborné lékařské péče,“ doplnil mluvčí.

Pokud muže poznáváte nebo o něm máte jakékoliv informace, kontaktujte policii na lince 158.

jancibobo64 ( 25. května 2016 22:23 )

Aspoň nič nezabudne

naidka ( 25. května 2016 21:18 )

kadlicek ( 25. května 2016 20:30 )

Takéto veci za za teho komunýzma stať němóhli, lebo všeci mali povinnosť a musiéli u seba stálo občánský preukáz mať. A keď němáli tak hnedkáj od VB tak po papuli dostáli, že si hnedkáj kdo sú spomenúli. Ale tiéž neviém, prečo teráz, keď máme také všeliké technýcké vymoženostě, prečo teráz každý človek nemá dajáký ten čip pod kožou, aby bolo všetké hnedkáj jasné. Veď už to dneskáj má kadejaký pes či inakšá domácá i divá zvieratá.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání