Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Drsný útok na procházce s kočárky v Plzni: Žena bodla druhou do krku

Autor: Zbyněk Schnapka, ljš - 
25. května 2016
11:55

Hloupá záminka způsobila v Plzni krveprolití. Dvě skupinky lidí, mezi nimiž byly i matky s kočárky, se přímo na ulici pohádaly a jedna z žen nakonec vytáhla na druhou nůž.

Konflikt se odehrál v úterý v centru města u hotelu Continental. Strhla se tady bitka dvou rodin, v jejichž čele stály právě ženy s kočárky. Ty si mezi s sebou vyřizovaly účty.

„Mladší žena (23) chytila svou sokyni (31) za vlasy a bodla ji kapesním nožem do levé části krku v blízkosti čelisti,“ řekla policejní mluvčí Dagmar Brožová s tím, že útočnice ještě pak hrozila své oběti zabitím.

Ta utrpěla bodnou ránu na krku dlouhou zhruba tři centimetry a hlubokou také tři centimetry, sanitka záchranky ji odvezla do nemocnice. Po ošetření ji lékaři pustili do domácího léčení.

Podle serveru Krimi Plzeň je za potyčkou naprostá banalita. Dvojici, která hádku vyvolala, údajně vadilo, že nemají na chodníku kvůli protijdoucí skupině se dvěma kočárky dost prostoru.

Obě skupiny by se bývaly rozešly, ale blondýna z dvojice podle svědků na rodinu s kočárky vulgárně pokřikovala. Ti se proto vrátili na místo a došlo ke zmíněné rvačce. Nožík podle serveru vytáhla právě blondýna, kterou poté zadržela policie.

hofihofi ( 25. května 2016 19:21 )

Aha, takze kradeni bilych je legalni, oni to vytvorioli.A jak vis kolik kdo stoji, a ty lisis kdo je kedo v CR, JSI PEKNE HOLUPEJ RASISTA. BILI KRADOU V RADECHB MILIARD.

hofihofi ( 25. května 2016 19:11 )

to je jedno kdo je vytvoril, ale vysvetli kdes sebral to cislo 100x Kriminalita cikanu je financne proti zlodejne bilych u nas zanedbatelna

hofihofi ( 25. května 2016 18:11 )

jo a jak to vis, ze vsichni? bili kradou v miliardach, nebo ne?

gabreta ( 25. května 2016 18:06 )

To asi budou nějací boháči. Opálení jsou, že asi byli celou zimu na Havaji!!

hofihofi ( 25. května 2016 17:25 )

JAKEJ PROBLEM, TO BYS JE CHTEL VYVRAZDIT? MLUV CO TOBE KONKRETNE DELAJI? TO BYS JIM TAKE CHTEL HAZET ZAPALNE LAHVE NA DETI?:

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání