Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Partnerské laškování, mysleli si svědci: Cizinec zatím znásilnil ženu v Praze

Asi partnerské laškování, mysleli si svědci: Cizinec v Praze znásilnil ženu (51) (ilustrační foto)
Asi partnerské laškování, mysleli si svědci: Cizinec v Praze znásilnil ženu (51) (ilustrační foto)  (Autor: Koláž Blesku. )
Autor: dce - 
24. května 2016
13:49

Cizinec, který měl být už dávno mimo Českou republiku, údajně minulý týden znásilnil jednapadesátiletou ženu v pražských Kbelích. Na závěr vyšetřování už čeká násilník ve vazbě. Policie nyní pátrá po svědcích události.

Ke znásilnění mělo dojít v noci z pátku 13. května na sobotu u železniční tratě poblíž křižovatky ulic Mladoboleslavská a Martinická v Praze. Čtyřiatřicetiletý cizinec zatáhl těsně před půlnocí ženu (51) do ústraní a nutil ji k vykonání různých sexuálních praktik.

Toho měli být svědky náhodní kolemjdoucí, kteří situaci nejspíš vyhodnotili jako partnerské laškování a nijak nezasáhli,“ uvedla policejní mluvčí Andrea Zoulová. „Tato skutečnost samotné vyšetřování velice zkomplikovala. Nicméně i přesto se detektivům podařilo pachatele ustanovit a o uplynulém víkendu zadržet.“

Policisté zjistili, že pachatelem je již od dubna vyhoštěný cizinec. Muž má zároveň vysloven zákaz vstupu na území členských států EU. Nyní skončil ve vazbě s obviněním z trestných činů znásilnění a maření výkonu úředního rozhodnutí.

Policisté ovšem hledají svědky, kteří by mohli značně usnadnit vyšetřování. Žádají je, aby se ozvali na linku 158.

Lukas_Holub ( 7. září 2016 20:07 )

Ovládat prvky sebeobrany je dnes pro ženy v jakémkoliv věku již nutností. Může se jednat o napadení, okradení, sexuální násilí, slovní obtěžování či narušení osobního prostoru. Pokud je nám takovéto chování nepříjemné, nemusíme si ho nechat líbit. Lukáš Holub,lektor sebeobrany WingTsun www.ewto.cz

bernadette ( 24. května 2016 17:41 )

přesně tak

bernadette ( 24. května 2016 17:39 )

ale už se to blíží

naidka ( 24. května 2016 16:50 )

Největší svoloč je ta, která se ani v důchodovém věku nenaučila používat správně češtinu. Že jo, ty emogrante.

honzanachloupky ( 24. května 2016 15:43 )

Stavebni delnik z Ukrajiny. No jo, emogranti z Ukrajiny, Slovenska a Moravy, to je svoloc

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání