Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Všechny vás zabiju! Agresivního metrákového opilce musel v Plzni zpacifikovat jediný policista

Všechny vás zabiju! Agresivního metrákového opilce musel v Plzni zpacifikovat osamělý policista. (Ilustrační foto)
Všechny vás zabiju! Agresivního metrákového opilce musel v Plzni zpacifikovat osamělý policista. (Ilustrační foto)  (Autor: Městská policie Most)
Autor: dce - 
23. května 2016
17:25

Opilý muž v Plzni nejprve slovně napadal nevinnou rodinu, později hrozil i fyzickým násilím. Metrákového pořízka pak musel zpacifikovat policista, který se k celé věci náhodou nachomýtl.

Jediným štěstím pro nicnetušící rodinu, která se v pátek odpoledne stala terčem opilého agresora, bylo, že zrovna poblíž pomníku Díky, Ameriko v Plzni hlídkoval jeden z místních policistů.

Asi stokilový muž zde začal nejprve slovně útočit na rodinu, která pokojně seděla u pomníku. Podle zdroje serveru Krimi-Plzeň.cz měla být důvodem etnická příslušnost členů rodiny.

Policista, který se stal svědkem celé události, nejprve zavolal posily, jenže celá věc se velmi rychle vyostřila. Opilec se na rodinu vyřítil a očividně jim chtěl ublížit. Ačkoliv se ho snažila zastavit žena, která ho doprovázela, muž se odradit nenechal.

„Muž opakovaných výzev policisty i proseb ženy nedbal a dál se snažil na rodinu útočit. Policista byl tedy nucen použít donucovací prostředky,“ pokračovala mluvčí. Těžkotonážník chtěl ovšem i s pouty na rukou na rodinu dále útočit. Nakonec skončil na zemi.

Policisté si ho poté odvezli na služebnu, kde bylo zjištěno, že jde o známou firmu, na kterou je dokonce vydán zatykač. Muž tak putoval rovnou do vazby.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání