Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Pražský okruh zablokovala vážná dopravní nehoda: Jednoho člověka museli vystříhat hasiči

Autor: ČTK - 
22. května 2016
13:20

Dopravní nehoda zablokovala Pražský okruh mezi Ořechem a Slivencem. Havarovala tady tři auta. Hasiči museli jednoho těžce zraněného vystříhat z vozidla. Účastníkem nehody byla i matka s malým dítětem, naštěstí se jim nic vážného nestalo.

Nehoda tří aut dnes dopoledne na zhruba dvě hodiny ztížila provoz na 18. kilometru Pražského okruhu mezi Ořechem a Slivencem. Asi na půl hodiny se doprava zcela zastavila, poté byl úsek ještě neprůjezdný pro nákladní auta. Srážka si vyžádala těžké zranění. Vyplývá to z informací Ředitelství silnic a dálnic a policie.

Auta se srazila kolem 10:00 podle mluvčího pražské policie Tomáše Hulana zrovna v místě, kde je doprava v současnosti zúžena do jednoho pruhu. Zhruba po půl hodině se provoz částečně obnovil, ale nákladní vozidla zůstávala stát na silnici. Až v poledne se rozjely i kamiony. Kolik lidí je zraněných, policie nesdělila.

vladekar ( 22. května 2016 13:51 )

"Účastníkem nehody byla i matka s malým dítětem..." Co je to za cinty? To má z toho vyplývat, že když se při nehodě dobijou chlapi, je to v pořádku???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání