Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Muž (38) uškrtil svou těhotnou přítelkyni a její tělo schovával několik dní doma

V tomto domě k vraždě došlo. Muž tu uškrtil svou těhotnou partnerku.
V tomto domě k vraždě došlo. Muž tu uškrtil svou těhotnou partnerku.  (Autor: Krimi Zprávy)
Autor: lm - 
20. května 2016
20:14

Jihomoravští policisté vyšetřují brutální vraždu, která se stala v obci Kaly na Tišnovsku. Muž (38) tu měl po hádce uškrtit svou těhotnou přítelkyni (36) a posléze několik dní schovávat doma její tělo. O případu informovaly Krimi zprávy.

K brutální vraždě mělo dojít v rodinném domku v centru vesnice. Osmatřicetiletý muž tu měl v hádce uškrtit svou o dva roky mladší přítelkyni. „K vraždě šestatřicetileté ženy došlo v obci Kaly na Tišnovsku. Z tohoto činu viníme jejího osmatřicetiletého partnera, který se k té vraždě i přiznal,“ potvrdil policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Muž měl po vraždě svou přítelkyni schovávat v domě, podle sousedů ji ukryl v pytli. Několik dnů dělal, jakoby se nic nestalo a dokonce před domem opravoval auto. Posléze podle policejního mluvčího kontaktoval kriminalistu, který ho vyšetřoval pro jinou činnost, a vše mu přiznal.

Na celém případu je šokující, že žena podle sousedů čekala děťátko. Byla prý ve 4.–5. měsíci těhotenství, což partner nejspíš věděl. Muž ale prý partnerku týral fyzicky dlouhodobě. Podle místních měli oba problémy s drogami.

hurybury ( 21. května 2016 07:01 )

A přiznal se . A už popěluchy vypátraly kolik krát ji pojistil a jaký balík mu to hodí až vyleze z basy .

Roadwin125 ( 20. května 2016 21:32 )

Doufejme že naše slavná policie zajistila stopy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání