Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ředitele jsme museli masírovat nazí, tvrdí studenti pražské školy. Hrozí mu 5 let

Nutil je svléknout se do naha a masírovat ho! Ředitel školy v Praze zneužíval studenty!
Nutil je svléknout se do naha a masírovat ho! Ředitel školy v Praze zneužíval studenty!  (Autor: Profimedia, Facebook)
Autor: dce - 
20. května 2016
15:04

Ředitel a učitel Střední školy elektrotechniky a strojírenství na Praze 10 měli sexuálně zneužívat své studenty! Celou věc vyšetřuje už i policie a ředitel je dokonce ve vazbě!

Student prvního ročníku střední školy na Praze 10 obvinil ředitele a jednoho učitele ze sexuálního zneužívání! Jeho rodiče už dokonce podali trestní oznámení. Podle serveru iDNES.cz si ředitel zval mladistvé na soukromé akce k sobě na chatu, kde je večer nutil svléknout se do naha a chtěl, aby ho masírovali. Odměnou jim měly být lepší studijní výsledky.

Druhým obviněným je i učitel z téže školy – ten si k sobě do bytu údajně pozval jednoho ze studentů pod záminkou stěhování. Následně ho opil a sexuálně zneužil!

Ředitel na svou pozici rezignoval. Byl zadržen policií a v současné době je ve vazbě. „Podle informací, které poskytla statutární zástupkyně ředitele magistrátnímu odboru školství, byl obviněný učitel propuštěn a je stíhán na svobodě. Ředitel doručil rezignaci, učiteli nebyla po propuštění z cely předběžného zadržení přidělena přímá pedagogická činnost a pracuje z domova,“ uvedl mluvčí magistrátu Vít Hofman. Zatím ovšem není jisté, zda si student vše jen nevymyslel.

Video  Reakce zaměstnanců ze střední školy na Praze 10  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

„V dané věci jsou stíhány dvě osoby, jedna z toho vazebně. Jedna z osob je podezřelá ze sexuálního nátlaku a ohrožování výchovy dítěte, za což mu v případě odsouzení hrozí až 5 let ve vězení. Druhá osoba je podezřelá ze znásilnění, za což v případě odsouzení hrozí až 10 let ve vězení,“ řekl Blesk.cz policejní mluvčí Tomáš Hulan.

„My tuto informaci řešíme se zřizovatelem a informace poskytuje jen jeho tiskový mluvčí. Takový máme pokyn z odboru školství,“ prohlásil zástupce ředitele pro personalistiku Jan Charvát. Jméno ředitele na stránkách školy už nenajdete. Výuka na škole probíhá dál, zaměstnanci prý bližší informace nemají.

Na této škole studovali mimo jiné i zpěváci Petr Janda a Vilém Čok.

Jimmy95 ( 21. května 2016 05:19 )

Nejlepší ředitel v Praze. Snažil se pro školu udělat co nejvíce. Opravdu se směji médiím, co dokážou. Jsou dvě možnosti, buď pod nátlakem vyšší moci,viz finance se to prostě po stránce politické nelíbilo, tak se snažili něco vymyslet a nebo nějaký debilní student, který nemá na to studovat střední školu, si vymyslel pohádku. Samozřejmě média tomu pomohli. Článek s nápisem pomalu, že to je děsný, co ředitel dokáže a pitomí uprchlíci jsou hodní, to ne. Děkujeme. Pro rýpali, Nejsem gay,nikdy jsem nebyl pod nátlakem, hodnotím školu jako jednu z nejlepších a úspěšně absolvuji CVUT. Díky skvělé střední škole.

aaobcanka ( 21. května 2016 02:54 )

Bože, vraťte zpět hodnoty rodiny, ***ci nechť zalezou zase do nor, nebo se nebudeme množit, ale začnou tu, jako v Norsku a ost. severských státech, krást bílé děti, "pardon" ... děti budou "legálně" přes socky (sociálky) adoptovat tzv. buzeranti. Všechno je naruby, Sodoma Gomora !

tomtelini ( 20. května 2016 20:29 )

Lidi neblbněte. Kluci si to vymysleli. Moc věcí je nelogických.

montevideo ( 20. května 2016 19:55 )

A není to náhodou pořád ta samá škola?

tendertouch ( 20. května 2016 18:16 )

Když si vzpomenu na nedávnou kauzu šikanování učitelky na Praze 10 a jak se dnešní studenti chovají, určitě uvěřím tomu, že si něco takového nechali líbit. Je to dost divné.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání