Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Prvnáčka v Mostě zmlátili 3 spolužáci: Škola to věděla, rodičům nic neoznámila

Prvnáčka v Mostě zmlátili tři spolužáci: Škola o všem věděla, ale rodičům to neoznámili. (ilustrační foto)
Prvnáčka v Mostě zmlátili tři spolužáci: Škola o všem věděla, ale rodičům to neoznámili. (ilustrační foto)  (Autor: Nový Čas)
Autor: dce - 
20. května 2016
09:46

Otřesný zážitek má za sebou žák první třídy mostecké základní školy. Tři spolužáci ho fyzicky napadli a ačkoliv o tom vedení školy vědělo, nikomu se nic nenahlásilo - dokonce ani rodičům!

Paní Helena z Mostu se po zjištění obrátila na redakci serveru e-mostecko.cz. Jejího syna, který na místní základce chodí teprve do první třídy, tento týden brutálně napadli tři spolužáci. Měli ho údajně zkopat na záchodech.

 

Jenže chlapec se o otřesné zkušenosti doma bál mluvit - matce šikanu oznámil až starší syn. „Celý incident řešíme se školou a sociálkou. Děti, které zaútočily na wc na mého syna, jsou prý problémové již od začátku školního roku. Bohužel, nikdo ze školy mě jako rodiče neinformoval, ačkoliv o tom učitelé věděli. To mě opravdu rozzlobilo,“ prohlásila matka.

 

Celý případ nebyl nikomu nahlášen, a proto se jím nezabývá ani policie. Matka šikanu řeší s vedením školy a sociálkou - záleží jí především na tom, aby případ neskončil v tichosti skrytý před veřejností.

 

akko ( 20. května 2016 15:07 )

Pred 5ti lety se stalo neco podobneho synovi Meho souseda...Soused si Zasel do skoly promluvit s temi "spoluzaky"...vse v klidu tem trem vysvetlil...po mesici se ti tri na toho maleho kluka opet vytahovali..znicili mu penal a pocmarali tasku,bundu a boty...Soused cekal na syna pred skolou a kdyz vysli ti tri "silni",dal kazdemu facku pres celou hubu,k tomu rekl,ze je to "jen varovani" a odesel...od te doby byl klid...uz se vickrat nic podobneho nestalo...(nekdy staci opravdu malo...)

mazliva.samicka ( 20. května 2016 14:37 )

Školy teď většinou řídí..afektovaný čůzy s kozačkama pod pr...l a podle toho to vypadá.. Hlavně aby byly automaty na brambůrky a jiný sra...ky..to zajistit umí, ale něco vyřešit..postavit se za děti..to fakt nehrozí..Jsou tam stejně jenom na rok dva a potom zase táhnou dál..jsou to jenom úředníci...bez vztahu k dětem..

havran2 ( 20. května 2016 13:29 )

Bohužel,oni si myslí že když nenapíší o koho se jedná,že je všechno v pořádku. Je to ještě horší,každý má svoji představivost a myslí na to nejhorší ! ! !

husqarnowicz ( 20. května 2016 11:36 )

To bylo to úplně první, co mě po přečtení článku napadlo. Všechny indicie k tomu směřují, ačkoli se autor článku vyjadřuje velmi opatrně: tři na jednoho, misto činu Most, zamořený cikány...útočníci byli problémoví už delší dobu. Velmi bych se divil, kdyby to malí cikáni nebyli.

soado ( 20. května 2016 11:26 )

Dítě kolegyně z dalšího města/vesnice totéž,bohužel i se zdravotními následky.Škola se to podle mne snaží většinou ututlat,aby byla bez poskvrnky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání