Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Michal zmizel z internátu: „Dej alespoň vědět, že jsi v pořádku,“ prosí matka

Nešťastná matka prosí syna: Dej alespoň vědět, že jsi v pořádku
Nešťastná matka prosí syna: Dej alespoň vědět, že jsi v pořádku  (Autor: archiv rodiny)
Autor: uá - 
19. května 2016
09:08

Svého syna Michala (21), který zmizel v pondělí cestou do školy, hledá Hana Mičánová z Litoměřic. Prostřednictvím Blesku ho prosí, aby dal alespoň vědět, že je v pořádku.

„Syn odešel v pondělí večer s tím, že jede do Štětí na internát. V úterý ráno mi volal jeho třídní učitel, že nedorazil na poslední zkoušku. Pak jsme zjistili, že není ani na internátu,“ svěřila se chlapcova maminka, která teď po synovi pátrá i prostřednictvím sociálních sítí, kde prosí o sdílení Michalovy fotografie.

„Napsala jsem všem jeho kamarádům, které jsem znala, ale nikdo z nich nic nevěděl. Proto jsem se odpoledne obrátila na policii,“ dodala Hana Mičánová.

Policejní mluvčí Pavla Kofrová potvrdila, že po mladíkovi, který měl při odchodu z domu na sobě tmavě modré rifle a tmavě hnědou koženou bundu, pátrají. Ve středu byl údajně viděn poblíž litoměřické nemocnice s velkými taškami. Rodině se ale neozval. Jeho maminka teď prosí: „Dej alespoň vědět, že jsi naživu a zdráv.“

Nešťastná matka prosí syna: Dej alespoň vědět, že jsi v pořádku Nešťastná matka prosí syna: Dej alespoň vědět, že jsi v pořádku | archiv rodiny

carka ( 23. května 2016 17:02 )

 Michal to nemel nikdy v zivote lehke, to ho vsak neomlouva utect z domova a nechat sve spoluzaky a rodinu ve strachu. Dnesnim dnem se Michal nasel a je uz doma.

anyyt ( 20. května 2016 22:10 )

NEchte si ty hloupý kecy, když o těch lidech vůbec nic nevíte !!!!! Děláte tady důležitý a kdyby se to stalo vám v rodině, tak budete zrovna tak dělat všechno pro to, aby se ten člověk našel !!!!!! Tady se ti největší primitivní hlupáci chodí vyřádit tím, že tady na každého mají mraky sprostých keců, ale do očí by to těm lidem nikdy neřekli. Tohle tady je akorát sbírka srabů ubohých, onanujících nad svým primitivismem. Pokud k tomu článku nemáte co konkrétního říct, tak radši budte zticha. Nikdo z té rodiny na ty vaše vý-blitky není zvědav !!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání