Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Německá policie odhalila sériového vraha: Už je dva roky po smrti

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: EPA, Reuters)
18. května 2016
21:06

Německá policie zřejmě odhalila vícenásobného vraha, který má asi na svědomí nejméně šest obětí, pět žen a 13letého chlapce. Předpokládaný pachatel zločinů už ale dva roky nežije, informovala dnes média.

Ženy, které podezřelý pravděpodobně zavraždil, byly podle informací některých sdělovacích prostředků vesměs prostitutky. Vyšetřování spustil nález rozčtvrceného ženského těla uloženého v plastové popelnici ve Schwalbachu am Taunus na předměstí Frankfurtu nad Mohanem.

 

Popelnice s hrůzným obsahem byla objevena v garáži penzisty, který měsíc předtím, v srpnu 2014, zemřel ve věku 67 let. Zavražděná byla identifikována jako prostitutka, která naposledy žila ve Frankfurtu. Policie se v souvislosti s tímto zločinem starým zřejmě deset let vrátila k dřívějším podobným nevyřešeným případům a u některých vražd prodejných žen z Frankfurtu zjistila shodný postup pachatele.

Dvě z těchto obětí byly připravené o život v roce 1971, jedna o dvacet let později a čtvrtá v roce 1993.

Deník Bild napsal, že podezřelým je bývalý zahradní architekt Manfred S. Podle listu ho vyšetřovatelé podezřívají i z vraždy 13letého Tristana Brübacha. Tento zločin byl spáchán v roce 1998 a v té době plnil stránky novin.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání