Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Smrt batolete v Nymburce: Na hlavičce mělo ránu od pěsti, na tělíčku další stopy

Autor: Jan Doležal, ljš - 
11. května 2016
17:22

Stal se malý Matyášek obětí týrání, když jeho matka ležela v nemocnici? Podle informací Blesku pojali policisté toto podezření už po prvním ohledání jeho tělíčka.

K úmrtí malého Matyáška došlo o půlnoci z pondělí na úterý v Palackého ulici v Nymburce. O chlapečka se v té době staral jeho dvaatřicetiletý otčím, protože matka musela být hospitalizována kvůli rizikovému těhotenství.

Zatím není jasné, kdo policii a záchranáře k zemřelému dítěti zavolal. Zda to byl sám nevlastní otec nebo někdo ze sousedů. Podle informací Blesk.cz ale lékař už při prvním ohledání na místě zjistil, že děťátko má na hlavičce ránu jako od úderu pěstí. Na těle pak našel i další stopy po možném násilí, ale staršího charakteru.

Video Smrt batolete v Nymburce: Na hlavičce mělo ránu od pěsti, na tělíčku další stopy - redakce Blesk
Video se připravuje ...

Sousedé se shodují, že za tragédií může stát alkohol. Muž byl podle nich slušný, ale občas domů chodil opilý. Večer před tragédií údajně s chlapečkem strávil v nedaleké hospodě.

Policisté muže zadrželi a případ dál vyšetřují. Muž je vyšetřován pro podezření z těžkého ublížení na zdraví a hrozí mu až deset let vězení. Dnes podáme návrh na vzetí do vazby,“ uvedl policejní mluvčí Pavel Truxa.

ajda ( 14. května 2016 15:00 )

 truetrue-je to obrovske neštěstí ale jsem ráda že se tu najde alespoň jeden člověk který umí číst a je objektivni

truetrue ( 12. května 2016 11:54 )

 Všichni jste tu chytří jak encyklopedie, ale kdo rika, ze to udelal on? Nikdo... Byl vzat do vazby, protoze byl v tu chvili s malym,ale to nepotvrzuje, ze by to udelal on. Tak se vy, internetovi chytraci, uklidnete s nekterymi komentari..Naucte se cist a porozumet psanemu textu.

skaara ( 11. května 2016 20:53 )

Jenomže, ta zrůda nebyla biologickým otcem toho zabitého chlapečka a proto ho také zabil, aby bylo místo pro jeho vlastní dítě. Je to kruté, ale někteří muži jsou bohužel takto primitivní až zrůdní Kéž by dostal doživotí, protože 1O let je málo.

mistr_yoda ( 11. května 2016 19:29 )

A *** co si ho přitáhla domů k dítěti zaslouží co?

marlen52 ( 11. května 2016 19:15 )

hajzl trest smrti nic jiného si nezaslouží

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání