Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Muslim se v Praze pobodal sám?! Policie naznačuje, že ho nikdo nenapadl, tvrdí jeho přítelkyně

Autor: ljš - 
11. května 2016
08:34

Vše je jinak?! Muslim, kterého měla v lednu v pražských Vršovicích pobodat dvojice skinheadů, si útok podle policie vymyslel. Dokazují to prý kamerové záznamy i samotná povaha zranění, se kterým se nechal odvézt do nemocnice.

Podle Mladé fronty Dnes je na záběrech z kamer vidět, jak se Isaak T. vrací z běhu domů zcela v pořádku a nezraněn. Podivné je také to, že na jeho bundě nebyly žádné stopy krve. „Což v případě bodného poranění břicha se jeví značně nelogické a lze jen těžko vysvětlit tvrzením, že si sedl na gauč a rozhodoval se,“ píše se podle deníku ve spisu.

Rána na břiše pak podle znalce byla pouze povrchová a muž mohl odejít z nemocnice hned druhý den. Tak razantnímu útoku, jak ho muž popsal, prý neodpovídala. Policie tak případ odložila s tím, že ke spáchání trestného činu, který muslim popisuje, nedošlo.

Prouprchlickou aktivistku Evu Zahradníčkovou, která je přítelkyní Isaaka T., policejní závěry pobouřily. „Odůvodnění je strašně dlouhé, má to deset stran a nás už na páté straně přestalo bavit to číst. Prostě policisté relativizují, o jaké zranění šlo, že nebylo vážné, že to nebylo těžké ublížení na zdraví. Sice nepíší natvrdo, že se to nestalo nebo že tomu nevěří, ale vše je v náznacích,“ řekla.

Isaak T. si nyní může podat proti rozhodnutí odvolání. Toho ale zřejmě využít nehodlá, protože prý stejně nevěřil, že policie útočníky dopadne. Trvá však na tom, že k útoku došlo.

 

zelena.karkulka ( 12. května 2016 22:33 )

 to bylo jasný od začátku

gabreta ( 11. května 2016 16:50 )

Blíží se volby. Třeba chce aktivistka a přítelkyně čmouda Eva Zahradníčková na sebe upozornit a získat nějakou funkci. Vspomeňte na Kačenku Biomasu Jau, jau! Trochu řevu a strkání do policajta před volbama jí zajistila pohodlnou budoucnost!!

ellenic ( 11. května 2016 11:21 )

Jak dokáže ta přítelkyně muslima vařit na dvouplotýnkovém vařiči ? Já přemýšlím o o pěti hořákovém sporáku, na takovém vařiči bych to nezvládla . Když jezdí do uprchlických táborů v zahraničí, děti vozí s sebou, pracuje vůbec .

naidka ( 11. května 2016 11:21 )

Ti sluníčkáři jsou čím dál víc potroublejší. Tato hlupaňa je toho důkazem.

joudajoudovy ( 11. května 2016 11:19 )

a nechce si rodinka polepsit? madam merkel nabizi lepsi podminky a lze slouceni cele rodiny do tretiho kolena. na hosty cekaji luxusni byty s modernim vybavenim, prace a vysoke soc.davky i nakup transporteru, aby se VW opet zvedl, ale i turecke koberce podomnich prodejcu, kteri vyuziji bezvizovy vstup do eu. kdo by neodolal?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání