Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nezletilí kluci se ve Zlíně zpili pod obraz: Jeden se svlékl donaha, druhý se pozvracel

Autor: shp - 
8. května 2016
23:17

O tom, že alkohol nepatří do rukou nezletilých, se na vlastní kůži přesvědčili třináctiletí kluci ze Zlína. Na střeše obchodního střediska se zpili pod obraz a začali vyvádět. Ani pro jednoho to nedopadlo dobře.

Chlapci z okrajové části Zlína se doma vybavili alkoholickým nápojem a vyzbrojeni barvami ve spreji se vydali na sídliště Jižní Svahy. Zde potom vylezli na střechu opuštěného torza obchodního centra, kde alkohol vypili, informoval Policejní deník.

Mladíci se zpili tak, že začali poskakovat po střeše a dělat výtržnosti. Hrozilo, že spadnou dolů z několikametrové výšky. Na místo proto po hlášení vyjela Městská policie Zlín. Ta na místě našla skutečně dva silně podnapilé nezletilé.

Jeden z nich byl nahý a mluvil nesmysly. Druhý byl oblečený, ale ležel na zemi v částečném bezvědomí. Následně se před policisty pozvracel. Policisté museli mladíkovi, u něhož měli podezření na otravu alkoholem, poskytnout první pomoc.

Společně se zdravotníky následně strážníci snesli opilého chlapce ze střechy dolů a naložili do sanitky, která jej převezla k hospitalizaci do krajské nemocnice. Druhého raubíře, u něhož orientační vyšetření prokázalo na 1,4 promile alkoholu v dechu, pak hlídka MP Zlín předala na místě do rukou rodičů.

byvalyvoIiccssd4 ( 9. května 2016 10:17 )

Typická moravská hovada.

byvalyvoliccssd4 ( 9. května 2016 08:34 )

Z naší vlády se mi chce zvracet i bez chlastu.

XLADI ( 9. května 2016 08:14 )

Blbečci, když neuměj chlastat maj se na to vys..t . Jeden se zeblil jak amina ten 2 byl fikanější svlíkl se donaha aby si nepoblil kvádro . Dnešní mladí nemají žídné zábrany, takhle jsem se nikdy neožral.

asijo ( 9. května 2016 05:03 )

To by ještě chtěli legalizovat marihuanu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání