Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Mámě v Písku se ztratil z hřiště malý syn: Jeho tělíčko vyplavila Otava

Řeka Otava v Písku
Řeka Otava v Písku  (Autor: Blesk - Vlaďka Hradská)
Autor: shp - 
8. května 2016
20:56

Ztratil se jí na dětském hřišti v Písku z dohledu. Mámu chlapečka, který měl brzy oslavit čtvrté narozeniny, popadla panika a po synovi začala okamžitě pátrat. O pomoc prosila i na sociální síti. Vše dopadlo tragicky.

Aktuálně: Prosím o pomoc a sdílení! Hledá se malý chlapeček 4 roky, oblečen do zeleného trička a kostkovaných kraťasů bez botiček. Chlapeček se ztratil na Ostrově, pokud ho uvidíte nebo víte, kde je, prosím kontaktujte městskou nebo státní policii. Díky,“ napsala zoufalá žena na Facebooku podle TN.cz.

Na Ostrově, kde se nachází mezi místními známá restaurace, si hrál chlapec na dětském hřišti. Stačila chvilka nepozornosti a stálo ho to život. Přivolaní policisté rozjeli rozsáhlé pátrání. Chlapce hledali jak na Ostrově, tak i v centru města. Do akce byl zapojen i vrtulník s termovizí.

Jeho tělo ale nakonec objevili potápěči. Vyplavila ho řeka Otava. Vše zatím nasvědčuje tomu, že jde o nešťastnou náhodu s tragickým koncem. Policejní vyšetřování je však teprve v počátku.

ejvm1712 ( 9. května 2016 09:20 )

Dnešní mámy stojí za h o v n o. Místo,aby se věnovali dětem píšou kdejakou pejčovinu na BF. Nevaří a starovat se chodí po cukrárnách,kavárnách a putikách. Personál a ostatní hosté to nemají rádi,když tam pobíhají a vřeští nevychovaní děcka.

ellenic ( 9. května 2016 09:03 )

Nezáleží na tom, kde s dítětem jsem, ale vždy je nutné, že nesmím dítě spustit z očí . Když nejste v blízkosti vody, zase se může zranit o větev, o kameny, spadnout z prolézačky, je tisíc věcí, na které musí dávat ten, kdo má dítě na starosti velký pozor. Často vidím, jak se maminky mezi sebou živě baví, cigaretu v ruce a děti se rozeběhnou dál. Divila jsem se, že ty maminky byly v naprostém klidu, vůbec jim nevadilo, že nemají děti v dohledu .

blesk_z_cisteho_nebe ( 9. května 2016 03:10 )

Děti mám a hlídám si je, když jsme u vody, proto jsou všechny živé.

bre-burda ( 8. května 2016 22:30 )

Jak se asi může "ztratit" tříleté dítě, ze kterého nespustím oči? Co to je "chvilka nepozornosti"?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání